. ne-yo live - THE BEST!

shit vad grym han var. jävligt mycket ego-boosting mellan låtarna dock. "is there anyone in here who wants to be my malmo girlfriend?" vafan förväntar han sig liksom. haha. klart alla småflickorna skriker sig hesa.

men showen var riktigt bra. ljusväggen bakom med alla olika mönster och rörelser gjorde massor. hans sexiga dansare var grymma dem med. sjukt bara att showen var utan åldersgräns. när han sjöng om hur han skulle "ge det" till sina dansare samtidigt som de klängde runt på golvet, och alla rörelser gjorde det ganska snabbt till en barnförbjuden show. faktiskt. men jag tyckte det var skitgrymt. jag är trots allt 23. haha.

nåt som jag verkligen blev impad av var hans röst. SHIT vad han sjunger bra live. måste vara skönt att jobba i studio med honom, verkar inte som det är något som behövs justeras efter han sjungit. han var riktigt grym live.

sure, det var en del slow-jams, men så är ju genren. jag har ju alltid älskat R&B så den showen sjönk in to my mind and soul.

. bröt mot reglerna

usch vad jag var trött igår. något fruktansvärt trött.

hade en del planer för kvällen men när jag kom hem bestämde jag mig snabbt för att dra på mig mjukiskläder och inte röra mig ur sängen / fåtöljen mer under kvällen. blev macka och müsli till middag. och vindruvor.

så lat är jag inte ofta. men det var skönt att bryta lite mot reglerna.


igår spelade malmö mot elfsborg, och förlorade. på sin 100:e födelsedag. synd faktiskt, mycket synd.

dock spelade inter mot chelsea i åttondelsfinal i Champions League igår kväll, och det var SÅ JÄVLA SKÖNT att se dem ta hem rysaren. riktigt bra spelat stundtals, nästan så man blir tårögd när man ser hur grymt bra diego alberto milito kan prestera.

ikväll är det ne-yo som gäller. syrran ska också med. ska bli grymt kul :)

. update

ett stort gap mitt i all bloggning.

anyway, i fredags så var jag och fixade naglarna, sen var det "farsan" på bio. filmen var riktigt rolig. dock föredrar jag nog fortfarande jalla jalla. den är kult.

i lördags var jag runt på massa ärenden hela dagen, gick i stan, köpte hudvård för 1000 kronor (!), handlade presenter osv. blev en klänning inhandlad också.

på kvällen var jag hos louise på hennes 24-årsfest :) riktigt grymt kul faktiskt, sen efteråt tog jag mig hem till emma för att fira att hon hade fyllt 23, sen blev det utgång till etage. ett tag sedan jag var ute, och det var riktigt kul. jag har saknat att dansa med flickorna faktiskt :)

i söndags blev det en lugn dag som avslutades med ett träningspass på kvällen. la in soffan på blocket (eftersom de nya sofforna kommer om två veckor)

måndags - hoppsan. soffan redan såld. nu är det balkongmöbler framför tv:n i två veckor. mysigt.

. mysmiddag

Igår var en bra dag. Direkt efter jobbet stack jag till lilla torg och TGI Fridays för att träffa upp Pernilla och Sofi. Det blev en mysig middag (trots att min pastarätt var iskall, så jag fick skicka ut den igen), och det var härligt att få träffa mina tjejer igen. Sofi har jag ju inte träffat på superlänge, men det kändes verkligen som om det var igår när vi pratade. hihi.

dock så fick jag ischias problem (?!) på kvällen. sätter frågetecken för det är ju inte diagnostiserat att det är det, men det knöt sig och gjorde fruktansvärt ont i nedre delen av ryggen, nästan nere på vänstra skinkan. sen strålade smärtan ut i höften och vidare ner i benet. tårarna flödade och smärtstillande hjälpte inte. efter många om och men så lyckades jag ändå att somna, och vaknade upp utan smärta. skönt.

dock så har det börjat smyga sig på nu igen, så vi får väl se om jag klarar mig utan det, eller om det ska drämma till mig som en smäll igen. suck.

. nytt armband från tokyo jane

Godmorgon (?!)

Sitter i min beslutsångest och bara funderar. Och vad passar bättre mitt i allt än att trösta mig själv med lite shopping? Beställde hem ett Toky Jane armband. Ungefär likadant som på bilden (med guld och samma modell) dock så är emaljen på det armbandet jag beställde turkos. Det kan nog liva upp lite. Kanske.


mycket studerande

i söndags fyllde min iphone 1 år. vilket underbart år jag har haft med den. det är sanslöst att man kan älska en manick så mycket faktiskt. kan inte säga annat till apple än - f-ing brilliant.

jaha, mhm, okej. massor att göra på jobbet, och i skolan. en muntlig presentation på torsdag - om cancerns utveckling o.s.v. på engelska - of course!

måste fortsätta läsa romanen så jag blir färdig snart - så att jag kan analysera den. sen ska jag läsa michael jacksons självbiografi - och analysera den. sen ska jag göra en jämförelse av mina analyser i en tredje analys. så är det när man siktar på högt betyg - men det är det värt! sen ska jag hoppa på engelska c kursen. wee.

jag har blivit väldigt nostalgisk på sistone. har börjat lyssna på gamla låtar som har betytt mycket för mig, och som fortfarande betyder väldigt mycket för mig. jag bara lyssnar, och drömmer mig tillbaka.

INGEN TANDLÄKARE IMORGON!

det infinner sig ett stort lugn i mig just nu.. jag har avbokat min tandläkartid, och NEJ det var inte som jag fick kalla fötter, utan jag behövs på ett stort arrangemang på jobbet under hela dagen - och kvällen.

så nu ska jag till tandläkaren den 28 april istället. puuuh.

jag har funderat och funderat, och nu till sommaren så ska jag nog investera i en iMac. jag tror faktiskt det. kommer vara så skönt att kunna sitta och redigera bilder och jobba på en ordentlig skärm, i ett ordentligt system.

på tal om mac så släppte popcap igår appen "Plants vs. Zombies" till iphone. Ett spel som jag bara har kört på Macen hemma innan. SÅ JÄKLA BALL.


.

förresten så fick jag 145 poäng i ena bowlingserien.

alla hjärtans dag med familjen

idag har varit en underbar dag, tack mamma och pappa!
tillsammans med mina syskon med familjer och mamma och pappa så spenderade vi eftermiddagen på big bowl, med buffé och bowling. jag åkte till och med skidor i spelhallen. så jävla ball. haha.
igår kväll stack jag till gymmet vid 22.30, var riktigt skönt att träna så sent. helt tomt i hela lokalen, och fritt fram på alla maskiner.
nu är det två dagar kvar tills jag ska till tandläkaren, och jag får mer och mer magknip :(

beyoncé ripoff och avdankad svensktopp

katastrof, nästan iallafall.
helt seriöst så tycker jag - trots en total beyoncé/lady gaga ripoff, att det sista bidraget "Manipulated" skulle gått vidare. hur tänker alla som röstar? låtarna som skickas vidare ska slå i europa, inte på svensktoppen?!
att den unga debutanten eric saade gick vidare var inte helt otippat, och visst. det var väl inte världens katastrof egentligen. låten var lite catchy trots allt. dock så är andreas johnson i melodifestival-sammanhang lite avdankad i mitt register. låten var ju inte bra ens :/
en ny favorit som jag kommer att lyssna på en hel del i framtiden är paulines bidrag "Sucker for love". den satte sig ordentligt. :)
nej, nu har jag sagt mitt - gymmet nästa!

early saturday morning.

av ingen annan anledning än att jag ska på en hel timmes härlig ansiktsbehanding. tack mamma och pappa! få massage och olika masker och få plockat ögonbrynen av någon annan är det nog inte många som hade tackat nej till. speciellt inte idag när jag har grym träningsvärk i axlar och nacke.
igår var det middag, vin och mys hemma hos min kusin och hans tjej. grymt rolig kväll med spelande och massor, massor av skratt. med mig hade jag också mina nybakade vit choklad muffins med polly som jag slängde ihop efter jobbet. de blev grymt uppskattade :) vad kul! det värmer nog lite extra med tanke på att jag har gjort receptet helt själv :) hihi
ohhh vad jag hade velat köpa en iMac, så jag hade kunnat sitta och pilla med alla bildprojekt som cirkulerar i mitt huvud. ska även köpa en systemkamera. kanske man ska passa på och göra i new york, eller?
scheisse, nu är klockan mycket. got to go!

vg+ på provet!

förra veckan skrev jag ju som sagt det andra delprovet av tre i kursen. fick tillbaka resultatet igår. 121 av 137 möjliga och betyget VG+. jag blev självklart nöjd, men ställer ganska höga krav på mig själv när det gäller denna kursen. jag kan bättre. fick ju 115-,5 av 120 på förra provet och MVG. dock visste jag om en del fel på detta provet eftersom det hade uppstått ett missförstånd mellan mig och min lärare. men VG+ e klart godkänt :)

igår var jag och tränade. kändes superbra på det nya gymmet, dock hade jag parkerat nere i entrés garage. mitt i all träning så fick jag för mig att det garaget stängde 21.00. kollade på klockan - 20.50 - GAH! avbröt träningen direkt och rusade i princip bort till garaget, då jag möttes av skylten "Öppet 00-24". ahhh. men det var ju inte lönt att springa tillbaka då, hade ju trots allt hunnit med en hel del av passet.

idag blir det jobb och pluggande, massor av pluggande. ska hålla en muntlig presentation nästa vecka. måste naila denna ordentligt!

1 ½ månad kvar till New York. Börjar helt ärligt få lite abstinens, eftersom jag inte har shoppat på ett bra tag. Har ju velat spara så mycket som möjligt, för att kunna gå loss rejält in the big apple. Men nu känns det som att garderoben VERKLIGEN suktar efter lite nya, spännande plaggkombinationer.

Blir det en efterlängtad Marc Jacobs väska från USA? Time will tell.


. cold case love

har fastnat totalt på den låten med rihanna. eller egentligen så är det fortfarande hela skivan "rated r" som går varm hos mig just nu. photographs som hon gör tillsammans med will.i.am är också riktigt bra.

igår var jag och pernilla på benyamins 1 års kalas :) han har verkligen växt fort, och sara har ju ännu en liten på gång nu, så snart får vi väl pussa på honom/henne också :)

har tröttnat rejält på burlövsbadets gym, det känns som att jag inte kan utvecklas längre där. samma övningar och maskiner alltid.. och väldigt begränsade öppettider. därför ha jag nu blivit medlem på Fitness 24/7 vid Värnhem. de har såå mycket mer, och dessutom ingår alla gruppträningar i mitt medlemsskap. ska bli grymt kul med box och bodycombat och alla andra "nya" saker för mig.

vad händer annars då? hm... inte mycket mer än att jag jobbar, pluggar och tränar. och försöker hinna med mina fina vänner så mycket som möjligt <3. man hinner verkligen inte träffa dem så ofta som man egentligen hade velat.

igår, idag och imorgon jobbar jag över på jobbet, så idag blir det stressigt att hinna till skolan. det är ju direkt efter jobbet, så det är bara att pressa tiden så mycket som möjligt. ska få reda på hur det gick på mitt prov idag. sen blir det hård träning ikväll, ska bli SÅ SKÖNT att få svettas lite. denna veckan har jag ju bara hunnit med 50 minuters hård spinning. så ikväll ska jag pusha mig ordentligt.

på tisdag ska jag till tandläkaren. jag hatar verkligen tandläkaren. och sprutor. så nu går jag och förbereder mig mentalt för att jag inte ska bryta ihop som förra gången (då grät jag redan när jag satt i väntrummet). på vissa plan blir man aldrig vuxen helt enkelt.