. en fläskfilé och lite bilkörning

en helhärlig dag.

morgonen inleddes med att min kusin med fru och tre barn kom på en mysig frukost.

var en runda i folkets park också. mysigt.

grillade fläskfilémedaljonger som vi åt med potatisskivor och aioli. nu är det dags för need for speed på vårt ps3.

just det. jag bröt en nagel också.

. 20 vinflaskor rikare

finns ganska mycket på twitter nu också..  som katitziii   

i vilket fall som helst. sista semesterdagen idag. vad hände? tre veckor har gått sjukt snabbt.. iofs har vi spenderat en vecka i växjö hos svärföräldrarna, så det var ju ingen "hemma"-semester.. men de två veckorna här hemma har bara sprungit iväg.

vad har jag åstadkommit på semestern då? ingen strand iallafall. eller jo, ett par timmar i beddinge när jag hälsade på i mammas och pappas stuga. sen har vi gjort en roadtrip till göteborg, som avrundades med liseberg. vann ett enormt marabouchoklad på två kilo. haha.

sen har vi faktiskt varit i tyskland med mamma och pappa. blev 20 vinflaskor rikare.

sen har vi ju köpt ett playstation 3 också. och en himla massa spel. ser fram emot de sena vinterkvällarna. tända ljus och need for speed.

. shopping spree

igår var det tänkt att vi skulle hinna med att träna efter jobbet. men när armin sa på eftermiddagen att han hade saknat mig massor under dagen, och föreslog att vi bara skulle umgås han och jag, och titta i affärer så kan man inte tacka nej :)

det blev en supermysig dag på entré i malmö. första gången vi verkligen har gått i lugn och ro och tittat i affärerna där.. de andra gångerna har det varit snabbvisiter. 

det resulterade i ett svart linne/tunika, 2 tunikaskjortor, jeansleggings, halsband och örhängen :)

. vattenmelons-mums

eftermiddagar på jobbet är heliga ibland.

. H&M HOME. OH!

jag satt och fluktade lite på H&Ms webshop och lade märke till deras underbara HOME sortiment som inte finns i butik..

jag satte en gräns. det skulle bli två kökshanddukar. men när jag kom till kassan kunde jag inte beställa för mindre än 190 kronor.. så därför var jag tvungen att välja något annat.

det var då jag hittade kuddarna och kuddfodralen. de blir nog jättefina hos oss.



. tårfylld tisdagskväll

jag är inte återhämtad än. ceremonin som hölls på staples center igår för michael jackson blev för mycket. så mycket känslor, så mycket kärlek... så mycket sorg.

tårarna bara sprutade på mig under de flesta talen. - när stevie wonder la in "michael why didnt you stay?" i låttexten till "i never dreamed you'd leave in summer". - när usher stod och sjöng med en hand på locket till guldkistan. - när marlon stod och pratade om sin bror, och nämnde att folk nog kommer låta honom vara ifred nu. - när brooke shields stod där framme, skakig och helt förkrossad och berättade om michael jacksons leende. då var det riktigt jobbigt,  tårarna bara fortsatte att rulla nerför mina kinder.

- när dottern paris stod och förklarade för hela världen att michael alltid varit den bästa pappan från dagen hon föddes. då brast hela min värld.

. enough is enough. eller?

nu har jag rundat av min shopping. bestämde mig för att inte handla mer.. men sen blev jag sur på armin en kväll, så då tog jag min laptop och gick in i sovrummet och beställde ett lancôme poudre elephant - ett GRYMT snyggt solpuder. min vit/silvriga adidaströja är på väg, och så även min fiiiiiiiiiiina klänning som jag har beställt från stylebystars.com.



sen är det inget mer. stolt över mig själv faktiskt.


. stress

så har det varit.. inte som förra veckan alls, men det har funnits en hel del stress i dagarna.

- i tisdags blev det träning och fika med pernilla, nathalie, emma och sophia.
- i onsdags var vi på IKEA och inhandlade en helt ny servis för våra presentpengar sedan förlovningsfesten, tack! efter IKEA blev det fika på espresso house med malin, louise, martina och jeanette. kvällen avslutades med att jag och armin gick på filmstaden entré och såg ice age 3 i 3D. skitmysig film, och häftigt att se det tredimensionellt to be honest.
- igår hann jag till gymmet och körde ett 1 ½ timmes pass med louise. det blev 30 minuters löpning, 40 minuters styrka och 10 minuter rodd. en riktig genomkörare. skönt. körde hem och duschade och åt middag, sen stack vi hem till mamma och pappa och hämtade tvätt och massor av saker vi behövde. det har blivit uppskjutet länge, så nu var det dags! när vi kom hem var det redan sen kväll så det blev i princip att gå och lägga sig direkt.

- idag kommer mickie och tanja hem till oss för en helkväll med grillning och god dricka. ska bli mysigt :)


IDAG ÄR DET FREDAG!


. robinson-mikas chili-tatuering

nog det fulaste jag har sett.. jag skriver inte mer. ni får bedöma själv.

en chili som går runt ankeln..


. sopranos-stjärna till desperate housewives

Drea de Matteo som spelade Moltisantis tjej i Sopranos ska enligt Entertainment Weekly spela en ny roll i Desperate Housewives. Med anledning av att Nicolette Sheridans karaktär "Edie" dog så har de nu infört en ny kvinna som ska flytta in, med sin make som är trädgårdsdesigner och deras son.



i cant wait. iiiiihh