. damn! vad arg jag blir.

jävla grannar som inte tar hänsyn.. kommer ner klockan 4 när min bokade tvättid börjar.. ja, då har något pucko varit och precis satt igång en utav maskinerna till sig själv :S...avbröt skiten och slängde ut kläderna.

välkommen in i vuxenvärlden catty.

. lyckat party och solbränna

hellooo.

igår efter jobbet åkte jag och armin till citygross och storhandlade. mysigt att kunna gå tillsammans och handla. trots att det är jag som handlar massvis med frukt som fyller halva vagnen. haha.

tupperwarepartyt på kvällen blev grymt lyckat, och det verkade vara uppskattat bland gästerna också :)

det blev en hel del för oss faktiskt, nu längtar jag bara tills jag får sakerna så jag kan ordna upp lite i köket där hemma.

idag slutar jag också tidigt, och jag tänkte att jag skjuter upp träningen på gymet tills imorgon.. så kan jag sticka till stranden så jag bibehåller brännan lite till. sen blir det hem och tvätta en massa. och laga någon rolig rätt.

peaaaaaace


Borg, McEnroe, Federer och Nadal på plan - samtidigt

jo, det är sant.. i november möts de i Macao.

en match jag längtar efter att få se.. dagens stjärnor och stjärnorna från förr.. samtidigt på tennisplanen.

i en match möts björn borg och john mcenroe, sedan möts roger federer och rafael nadal.

till sist möts de i en dubbel - borg/federer mot nadal/mcenroe.

i can't wait

. gettin' off work early today

ska cykla hem nu redan klockan 12. weee. och min älskling som är ledig idag. ska bli så skönt att kunna umgås lite.

ikväll är det tupperware-party som jag anordnar. haha. ska bli skoj.

. cykelturer och viktväktar-korv

hellooo..
back on the blog. måste börja sätta fart i bloggandet igen :)

igår efter jobbet satte jag mig på cykeln och cyklade hem till lägenheten. det blev en kycklingsallad på balkongen i solen för min del, samtidigt som jag tittade i resekatalogerna i hopp om att hitta det perfekta resmålet för mig och armin nu till hösten. vi är lite sugna på tunisien faktiskt, men vi får se..

efter min avkoppling på balkongen blev det 8 minute abs.. hade tänkt sticka ut på en joggingrunda, men i den värmen var det helt omöjligt.. så kvavt. blä. det blev istället en runda med att städa och torka rent hela kylskåpet. nu är det som när vi flyttade in igen. superfresh!

min duktiga sida höll i sig och jag stack iväg för att handla hem matvaror för veckan. hälsade på en stund hos mamma och pappa och barnen, och sen hämtade jag armin på jobbet.

idag blir det hem och göra någonting utav vv-måltidskorven som jag tog ut från frysen igår.. sen ska jag packa våra träningskläder, hämta armin, och sen är det träning på lifestyle som gäller. en mysig dag för oss turturduvor.

. back on akzo

yeaaah. tillbaka på akzo nobel med nattis. längesen man hade en arbetskamrat bredvid att sitta och snacka med.. så himla skönt. dagen går mycket fortare och man har mycket roligare.

igår hade vi en heldag tillsammans, för första gången på länge. kvällen avslutades med filmen "
nim's island" (som för övrigt var grymt bra) och kalaha-spelande på balkongen.

flickan som har huvudrollen i filmen är samma flicka från den underbara filmen little miss sunshine.
en liten skillnad mellan de olika filmerna
abigail breslin har blivit mycket större och supersöt.

nim's island är grymt sevärd. mysig och fin film. en stark 7:a av 10 möjliga.

. saknad av svåger och syster

har inte varit aktiv här på ett bra tag, så jag kände för att fräscha upp lite i min blogg..

de senaste dagarna har jag mestadels njutit av mina sista semesterdagar.. umgåtts med vännerna och killen och bara tagit det lugnt.. i onsdags hade jag och armin en grymt mysig picnic på bo01 i solskenet. en filt i gräset, och mysfaktorn var hög :) efter det träffade vi pernilla, alex, matte, natha och lilla chanel i pildammsparken för att titta lite på sommarchansen. igår var jag lite på bellas fest, och idag har jag mest varit på stranden med armin. vi var och käkade på italiensk restaurang nu ikväll, och rundade av lördagskvällen med hancock på bio. filmen var bra :).. ingen höjdare, men helt okej..

min solbränna gör ont.. och jag saknar min syster och min svåger massor. älskar er!

. exotiska djur och ny mobiltelefon

helloooo..
foten är bättre och jag har köpt ny mobil. så kan jag väl sammanfatta de senaste dagarna i stora drag. i tisdags var jag i helsingborg på tropikariet med min syster och hennes familj.. och idag åkte vi till zoo i köpenhamn.

en vecka fylld av exotiska djur dvs.. mysigt har det varit :)



min nya telefon.

imorgon kommer svärföräldrarna och hundarna :)


. sönderslagen fot på en fredagkväll

ja. fredagkvällen spenderades med min moster och armin på akuten i lund.. de var snälla och gjorde mig sällskap eftersom klumpiga jag var tvungen att göra akrobatik innan på kvällen.. .nej.. men jag klättrade uppe på diskbänken för att hämta saker i det översta skåpet.. trillade rakt ner i golvet och slog sönder foten.. som tur var så gick det fort med röntgen och så.. ( 2 ½ timme är väl ganska fort för att vara inom svenska sjukvården?!)..

och nu sitter/ligger jag här på soffan och har fruktansvärt ont. fy vad tråkigt detta är. jag som köpte skitfina nya walking/jogging skor igår som hade kostat 1300.. prissänkta och sköna. blir inte bättre.

fina va?

jaja, men nu får jag ta och skutta färdigt med kryckorna innan det blir några powerwalks för min del. så himla tråkigt.

. joesmoe på besök

i helgen hade vi joesmooooeee på besök från växjö. det blev en öl ute i fredags och yatzy-spelande.. i lördags var vi i stan, och på lördagkvällen blev det dricka hemma hos oss. igår (söndag) så var på lite sightseeing i malmö.. och en runda nere vid havet vid Bo01.

helgen har gått för fort. men nu är det bara 3 dagar tills semester. yeeehaw


. vibrationsträning och pizzabak

igår var det vibrationsträning som gällde för mig efter jobbet..  och det känns idag faktiskt. på ett skönt sätt. körde lite kondition innan som uppvärmning.

sen var det snabbt hem, och där lagade jag egna chicken nuggets.. kycklingfilé i småbitar som jag panerade med sesamfrö.. serverade det med bulgur som jag hade blandat med lite russin i. dundergott.

efter ett tag kom emma och vi satt på balkongen och åt jordgubbar och pratade massa.. jag klagade på att jag inte har så mycket pengar som jag vill ha över denna månaden.. men vi kom fram till att jag och armin trots allt har köpt hemmabio och digitalkamera.. och jag dessutom en laptop och en ny mobil. där löste vi det mysteriumet. haha. men jag älskar ju våra saker, så det jämnar ut sig.

på kvällen tittade jag och armin på filmen
gracie. den var faktiskt jättebra.. eller ja.. quite predictable.. men ändå bra. en mysig film att avsluta torsdagskvällen med. den är väl värd att se!

idag ska jag hem och göra lite pizzadeg som ska ligga och jäsa, sen ska jag köra och hämta aria på centralen, och vi ska möta upp armin där med.. sen blir det pizzabakning hemma i lägenheten, och sen burlöv center ikväll..

. ny mobil - WOOHOO ! w760i!

förresten - jag glömde ju berätta.

jag har köpt ny mobil.. det blev den svarta, som jag nämnde i ett blogginlägg för hur längesen som helst.. men igår släpptes den, och jag åkte direkt och köpte den. den är grym faktiskt.


här under kan ni se en liten demo av vilka roliga funktioner den har. jag måste bara nämna att jag även har guitar hero på min pärla. wooohoooo

. "vänner" som film och ny eurodisco från alban och haddaway

jaha då var det torsdag..
lite av rubrikerna jag har läst idag;

"efter "Sex and the city"-succén görs nu "Vänner" också som film"   - kommer bli riktigt bra tror jag, man har ju saknat det grymt mycket. det är nästan bud på att börja kolla igenom alla Vänner-boxarna där hemma nu igen.

"Borat spelar Sherlock Holmes".. och Will Ferrell ska spela "Watson" i en ny Hollywood-satsning.. haha detta blir spännande.

"Brangelinas tvillingar har fått namn" - riktigt än har de inte blivit födda, men det är på gång.. Isla Marcheline och Amelie Jane ska flickorna heta.

"Dr. Alban och Haddaway gör en nysatsning - tillsammans" - 90-tals ikonerna har gjort en låt tillsammans, med ett passande namn "I love the 90's". be prepared for som eurodisco!

. lupe fiasco toniiiiiiight i malmö

ja, fick ett ryck.. jag kom på att armin är ledig imorgon så vi kan faktiskt ta och träna då istället.. ikväll är ju lupe fiasco i malmö.. och varför ska man missa honom? han är ju trots allt en utav världens bästa rappare. riktigt bra texter.

det som dessutom avgjorde lite var att afasi & filthy också kommer dit, och de kör alltid en grym show.

det blev en liten överraskning till armin, eftersom han gillar lupe's musik a loooooot.


"if u are what u say u aaaaaaaare, a superstaaaaaaar"



we came a long way from being dirty ghetto kids.