. århundradets bakfylla

växjö här.. allt bra eller?

haha.. känns konstigt på något sätt att vara här uppe så länge, men mysigt ändå :) skönt med lite semester, och som min syster sa; att vi får prova på sambolivet. wee.

i fredags gick vi ut.. jag och armin och hans kompisar.. kul var det, men jag har aldrig varit så bakfull i hela mitt liv som jag var igår. huvudet vägde 100 kilo och mitt illamående pendlade fram och tillbaka. huhu. men det blev lite bättre på eftermiddagen efter ett par timmars sömn, så vi stack hem till ali och hjälpte honom flytta in i sin nya lägenhet. mysig blev den..

men idag är det helt bra och vi ska på bio ikväll..

nej, nu ska jag gå och göra ädelost-pasta.

adios

... the big update

ohh så längesen jag skrev blogg.. tyckte väl att det var något som saknades..

är i växjö just nu.. skönt att ha lite semester från jobbet.. vädret har varit perfekt fram tills idag.. katastrof-monsunregn..

saknar min familj där hemma. och mina vänner..


armin har fyllt år.. blev en festkväll kvällen innan hans bday.. sen en soft grillkväll med tårta på huvud-dagen.
mys.

gäääsp.. trött som fan.. måste vara vädret.. och att vi tvättar idag. hmpf..

min låt är som sagt färdig.. och jag har fixat en user som artist på myspace.. http://www.myspace.com/katitzimusic

you are sooo welcome.

. girl's night out.

igår kväll var jag, nilla, sofi och sara ute på möllan.. kul var det, längesen man träffade dem. men fan vad jag drack öl alltså. haha. det var så gott. till sist blev jag ganska väck, men det var skoj som fan. skönt när man bara släpper allt runtom och är i sin egen lilla värld, dansade och satt bak och fram på stolar och shit. haha. galen.

samtidigt var min baby ute på loft i växjö och tittade på promoe. måste ha varit tungt, han är riktigt bra.

förresten så har jag börjat få ärr från mina myggbett.., hur normalt är det? ohhh. damn those mosquitos.


push the button


. eddie murphy = snoop dogg?



fiesta fiesta


det är kanske bara jag, men jag tycker att sen eddie murphy har smalnat i ansiktet och åldrats lite så ser han väl iallafall liiiiite ut som snoop dogg. enligt mig så finns det drag iallafall.

image152

lyssnar på min låt på jobbet.. sounds good. har fått signera min första skiva med. haha.

imorgon ska jag träna, som jag längtar efter det. sen måste jag packa såklart.

idag ska jag träffa pernilla hoppas jag.. it's been too long since i met you.

ikväll är promoe i växjö. önskar jag kunde vart där med dig bebe.

adios

. catty - move with me. låten är fäääääärdig.

finally, låten är klar.. känns bra faktiskt. fått mycket bra kommentarer från de som har hört låten...

wee. vill bara in i studion igen nu, vill prestera ännu mer.. jag blir aldrig nöjd.. men det ska man väl vara.
debutlåten ju.

ny låt, nya naglar. och nya.....myggbett. damnit. aldrig ska jag få vara ifred från de blodtörstande krypen.

idag har jag .. jobbat, varit hos lizette och fixat naglarna.. glittergelé denna gången, very nice.

sen stack jag ner till studion och träffade juan. fick mina plattor, och stack ganska fort igen.. skulle iväg på födelsedagsfest.

nu sitter jag här med myggbett på hela kroppen än en gång..

aaaatjoo. pollen också. hur kunde jag glömma det?

. i'm on drugs

shuhej.

idag har jag varit hos doktorn angående mina myggbett.. jag vet, det låter överdrivet, men när ens ankel ser ut som en tennisboll och benen är fulla av rodnader och blåmärken så går man faktiskt till doktorn.. fick någon slags knarkarpiller som ska få mig att bli helt bedövad i kroppen och trött.. vi får se hur det går med det..

tränade efter jobbet.. hårt som fan, men har massor av energi kvar. vill bara ut och springa. gör kanske det..

come to think about it - jag ska ju se mff borta mot halmstad nu så det går ju inte. sen är det csi-premiär. can't miss that one.

anyway, imorgon kanske.. nej,. imorn ska jag göra naglarna.... och sen på fest. måste handla också.

gaaah. en annan dag ska jag iallafall ut och springa.

önskar att man hade varit ledig så man kunde gått ut och festat lite till. jag ser iallafall fram emot att se pablo francisco.. det ska bli riktigt tungt.

image151
ibland känner jag mig som en liten apa.



. weekend update + pictures

helgen har gått..

söndag . tråkigaste dagen på hela veckan. men jag har iallafall sovit till 2. skönt.

fredag fyllde pappa år, hade skitmysigt.. hela släkten kom och festade.

igår var jag på scandinavian tpc, hosted by annika med min bror och hans dotter.. för er som inte vet så är det en golftävling. jag fick v.i.p biljetter dit från jobbet. trots att jag aldrig har tittat på golf i hela mitt liv, så blev jag fett inspirerad, funderade ett tag på att börja spela själv. haha.

fick en golfboll av en spelare från england, georgina simpson. var inte ens beredd, men hon hade spelat klart alla 18 hål, så hennes caddie gav den till mig. rätt sjukt. men det var en fin och dyr boll så jag blev glad.

igår kväll var jag först hos min gudmor och käkade skaldjur. gott.

sen åkte jag med min gudmors son (som är vakt) hem till anna. han skulle ändå till nästa rond på ett företag.. snällt av honom. hemma hos anna drack vi och hade skitroligt. nemo ville mysa med mig massor, ohh jag älskar den hunden. måste köpa mig en chihuahua.

klockan 12 tog jag och anna taxi in mot möllan.. gick till ölcaféet och snackade med hennes systers arbetskamrater. fick gratis shots med. efter det stack vi till chokladfabriken och club feber.. drack som fan och började dansa.. och försökte undvika en stalker som inte lät oss vara ifred. hahaha. när jag står och tömmer mina skor från sand så glider anna ut på dansgolvet och slår sönder sig. hahahahaha. fan va jag skratta. hon snubblade på planket, måste ha gjort skitont, stackars. men vi dansade vidare senare och hade fett roligt. till sist kom nilla och emma, men vi stack ganska snabbt hem. var trött efter de 14286 stegen dagen hade resulterat i. vilken bra mobil jag har som räknar allt haha. blev 1,1 mil.. fett mycket egentligen.

idag kliar mina myggbett mer än någonsin.. är uppe i mer än 30 nu, och alla e stora som fan... ohhh vad det kliar. damnit, nu började det blöda också. mosquitos of doom verkar inte vilja låta mig vara.



cirkus

älskade nemo... och mina hjärtformade bullar som jag bakade

vip only.... sponsorbyn och wii-tältet.. som vi spelade. fett nice faktiskt.
image150
dagens middag. tortellinisoppa som jag lagat. yummiiiie


. mosquitos of doom

here we go again, hundratals myggbett och oändligt kliande. finns det inte något sätt att slippa dessa nasty bugs? vaknade ett antal gånger inatt av ljudet av att en mygga flög nära mitt öra. fett irriterande med det gälla surrandet. fick spel.

12 myggbett, och jag som är allergisk mot mygg-salivet, får enorma röda, hårda utslag.... min ankel var som en tennisboll igår...lyckat.


igår kväll träffade jag anna och nemo, var ute och gick en långrunda och min nya telefon räknade stegen. tihi. sen gick vi hem till anna en stund, för att sedan åka vidare till möllan för en snabb-dricka.. satt på mascot ett tag, var skoj som fan att prata massa minnen och sjuka upplevelser..

damn vilken migrän jag hade igårkväll. ringde till vårdcentralen idag, men ingen vill hjälpa mig.. de  säger att jag ska vänta tills min ordinarie läkare är tillbaka från semester, för att det är allvarligt med migrän.. men om det nu är allvarligt så kanske man borde få komma in så snart som möjligt? är det inte lite dubbelmoraliska slutsatser?

idag ska jag träna med min syster, ska bli jätteroligt.. efteråt ska jag hem, sen kanske till sommarchansen finalen med pernilla och alex.. sen ikväll måste jag baka hjärtbröden inför pappas födelsedag imorgon..


huvudvärken börjar smyga sig fram igen..oh fuck..


vi ber för att alla myggor ska sluta attackera catty.

. it ain't all good

igår var vi på cirkus.. jag, mamma och min systers barn. var jättemysigt, fastän han lille var jätterädd i början för clownen.. men det blev bra sen igen.. mys.

fint väder idag igen.. va sköööönt. idag ska jag gå ut en runda med anna och nemo.. oh, kommer smälta när jag ser honom. en sån chihuahua som jag också vill ha.

sen ska jag gå och titta på en viss sak, och se om jag ska köpa den vissa saken till en viss person som snart fyller år.

fan.. varför ska loka ha så mycket kolsyra, det kittlar lite för mycket när man dricker.. är jag pedant? nähä?

saknar att spela NFS carbon. måste göra det ikväll. abstinens.

. cirkus

vackert väder idag igen. så skönt.

igår tränade jag extra hårt, var helt slut efteråt.. trots det så tvingade jag mig själv att gå ut på en långpromenad efter middagen också. .fint väder och frisk luft.. sen var det mysigt att gå med mamma också :)

på kvällen såg jag csi, efteråt somnade jag ganka fort på soffan.. helt slut efter dagens aktviteter..

idag ska jag på cirkus med mina systerbarn. så ball, har inte varit på cirkus sen jag själv var pytteliten. sen efteråt ska de sova hos oss. va mysigt..

självfallet ska jag hinna med att se mff - helsingborg också.. årets match. visa vilka som är skånes stolthet grabbar.

undra om man får fotografera på cirkusen.. skitsamma, måste göra det i vilket fall som helst.

fan vad dyrt det är med cirkus-biljetter förresten.. 220 kronor för en 6 åring? 270 för mig? 60 kronor för den lille som ändå bara ska sitta i knät? oh my god, i hope it's gonna be a hell of a show.


det här är din gata, 100,6.


. and the winner is....... me

måndag.. måndag.. måndag.. måndag. suck. - men det är fint väder iallafall.

kom hem från växjö igår.. helgen har gått alldeles för fort.. saknar min bebis och vovvarna. vi har det så mysigt ihop.

igår när jag skulle åka till tågstationen i växjö för att ta tåget hem, så upptäckte jag en sak.. jag hade bokat biljett för fel dag, biljetten var bokad till måndag 18.12, och inte söndag 18.12.. trots att jag hade betalt för biljetten och allt , så fick jag inte åka med den biljetten på tåget. katastrof-sj. fick åka hem till bejbi igen och boka ny biljett, en dyrare biljett, som skulle ta mig till malmö 20.12 istället. som om det inte var nog fick jag sitta mittemot en psykopat-tjej som stirrade på mig konstant och kelade med sitt gosedjur samtidigt.. hmpf.. kändes en aning obehagligt..

förresten, nu har jag köpt min nya mobil.. ÄLSKAR den verkligen.. kan inte bli bättre.. inslag av turkos, full träningskoll inuti mobilen (stegräknare, hastighetsmätare vid jogging o.s.v), shake control, snyggt ljusschema, och framför allt - en helt outstanding design. inte många som har den mobilen. the winner is me.. min älskade mobil.

image131

så vacker så vacker


idag ska jag träna, är verkligen sugen. ska ut och promenera sen ikväll med.. aktivera mig lite.


sommar sommar sommaaaaaaar.


. ändra frisyren

usch nej.. jag orkar inte skriva på engelska idag.

igår var jag och tränade, hårt som fan. så mycket träningsvärk idag. rumpan. aj.

sen på kvällen spelade mff borta mot hammarby.. förlust med 1-0 och kaos i hammarbys klack. hammarbys egen klack slog sönder den hammarbysupportern som kastade in saker på mff's jon-inge höiland, och därmed orsakade avbrottet i matchen.. som jag skrattade.. bra gjort faktiskt..

labinot harbuzi, vilka presteringar.. grymt duktig spelare faktiskt.. konstigt nog var han både enligt mig och experterna den överlägset bästa spelaren i mff. bättre än de rutinerade spelarna till och med. gratulerar åkeby till en lyckad spelare i truppen.
 
idag ska jag till min frisör.. hur fan ska jag göra med mitt hår? i want a change.. men vilken färg ska jag göra? hur ska jag klippa håret? .. jag vill ju ha långt långt långt långt hår, men jag vill inte ha en tråkig rak frisyr.. ska jag ha snedlugg? ska jag ha lugg överhuvudtaget? hmm.. saknar att ha helblondt hår, det var längesen.. men jag saknar också min vanliga hårfärg.. ska jag kanske göra ljusbrunt med många ljusa slingor i? eller ska jag blondera hela håret? kanske ta några slingor i det helblonda håret?.  ohhh. en oändlig värld av saker att hitta på.. men inte en enda sak som jag kan bestämma mig för.. har lust att bara hålla för ögonen och låta erika klippa mig hur hon vill..

whatever, vi får se hur det blir.

have a nice daaaaaay.