. in a turquoise world

som sagt.. jag glömde också berätta att min nya sjal är turkos.. och att idag får jag nog min egen-designade turkosa kalender för nästa år. huhuhuhu. i'm crazy.

anyway, igår jobbade jag.. tränade senare på kvällen, sen var jag hemma och såg idol och grey's anatomy.. hur fan kan sam gå vidare? han sjunger som om han håller på att skita ner sig (darrar till och med under tiden)...jag hoppas att folk fattar att christopher och mattias.. andreas också... det är de som verkligen KAN sjunga, och har kontroll över sina röster.. hemskt hur fel svenska folket kan rösta. 

har blivit djupt besviken idag... riktigt djupt.


ska klippa mig efter jobbet, sen till möllan och handla barbari.. sen måste jag hämta min "produkt" hos linda.. och sen hade jag velat till malmömässan, men det hinner jag nog inte. typiskt..


päron är jättegott. clementiner med.

. goodmorniiing

happy birthday my brother-in-law. idag fyller han år. ska hem till dem ikväll. blir jätteskoj.

just det.. har glömt berätta om mitt nya turkosa bankkort. hihi. snacka om att jag tjatar ut den färgen nu.. turkost rum, turkos ipod, turkosa nike-skor, turkos/grå mobil.. och turkost bankkort. what a lovely color it is.

har designat mitt eget bankkort, med turkost/vitt mönster.. det är det finaste bankkortet i världen. roligt att se expediternas miner med när de ser helt förvirrade ut när man betalar..


idag har vi utskick på jobbet igen. bläh.

malmö förlorade mot gefle. jag kommenterar inte.

men pär åkte ut ur idol, och det var en stor lättnad, snälla gör så att knut åker ut nu. vafan var det för version av "baby baby" som han sjöng? are you gay?


have a lovely day. peace

. världens snyggaste skinnjacka

monday, monday...

har haft en lugn helg med mycket filmer och mycket sömn, men det kan behövas ibland faktiskt..

igår köpte jag världens snyggaste skinnjacka. 1498 kronor.. inte så farligt faktiskt, den hade kostat 2000.. så lite framsteg iallafall. en cognac-brun. jag älskar den. tack älskling för du hittade den med mig.

igår kväll var jag på möllan med anna, fick ett infall. behövde komma ut, och anna var på. fett skönt att komma ut och prata lite faktiskt.. förresten har anna en helt galen granne. tur att jag inte bbor där. fan vad creepy. sån stalker.

jag ska träna idag. oh min träning, jag har saknat den så mycket. äntligen halv-frisk.

ikväll ska jag se på gefle - mff.. sen är det ju csi.

fastnat helt på tv-serier. wonderful.

. stel i kroppen

. jag är jättejättetrött..

ahh. har gjort ett utskick på jobbet idag, hållit på sen halv 9 imorse.. 1500 papper, 1500 kuvert, 1500 adressetiketter... sammanlagt 1500 utskick..

det roliga var att vi fick små kuvert så vartenda papper var man tvungen att vika också. men men. färdigt blev det. så nu har jag bara fruktansvärt ont i armar, händer, skulderblad och nacke. helt stel...


vad händer ikväll? i don't know faktiskt.. vi ska in till stan imorgon iallafall och köpa en vattenpipa till ali :) förhoppningsvis ska jag hitta en skinnjacka också :)

ska göra canneloni när jag kommer hem. hoppas att det går bra.


peaaaace

. jobbar igen

nu var det dags.. att gå till jobbet igen. känns skönt på ett sätt, man är så sjukt uttråkad när man är ensam hemma..

igår tittade jag på grey's anatomy. oh underbara serie. så skönt att den är tillbaka nu igen. vill inte ladda ner den heller, mer spänning att se en såhär, med en veckas mellanrum. men det svider ändå att mina syskon redan vet vad som kommer hända eftersom de redan har sett alltihop.. men ändå. jag njuter såhär.

idag kommer baba hit. ska bli skoj faktiskt.

nu ska jag äta tacos. vamos!

adios compañeros

. önskelista

1.
    så heeeta



och det var allt för idag.

. hemma från jobbet

hmpf. vart sjuk nu ett par dagar.. fick bli att jag stannade hemma från jobbet igår och idag..

tur att jag har alla "Vänner"-boxarna.. så jag har något att göra medans jag är hemma..

nej, jag måste gå och duscha nu. mår skit.

. smärta

aj.. jag har jätteont.

. ångerfull

oh, varför sa jag det med förkylningen? nu har den kommit tillbaka ännu värre. vilken huvudvärk jag fick nu.. fryser med. bläääh.

men jag slutar om 40 minuter. sen om 1 timme ungefär är det dags för droppar igen. wee. not.

. jag är förkyld i ögat

japp, så är det.. jag har fått ögoninflammation ovanpå min överjobbiga förkylning..

men förkylning verkar ha börjat gå ner sig lite nu.. jag kanske har fått min förkylning i ögat nu istället?

japp - så är det. jag är förkyld i ögat.

som det kliar.. känns som jag typ vill riva ut ögonen. men ohhh..
fått massa ögondroppar jag ska ta var tredje timme. får se hur det går med min glömskhet. kommer bli att jag tar dem alldeles för lite känns det som.

idag spelar malmö mot örebro. hoppas att det går bra.
imorgon börjar desperate housewives.
och på onsdag börjar grey's anatomy. finally.


oh klia klia klia klia.

om 18 minuter blir det dags igen. droppar droppar.

. framsteg

yes, nu vet jag var jag ska köpa min skinnjacka. intressant.

. söndag

ehh va fort helgen har gått.. too bad. hade behövt vila mig minst en dag till.. har frusit sönder mig nu i dagarna ..

resulterat i en bombförkylning.. mår riktigt dåligt stundtals. bläh..

there's a lot of things goin' on in my mind right now..

har börjat titta på en ny serie - jericho.. verkar bra än så länge. hoppas på att den är riktigt fet. så man har något att göra om dagarna..

anmyway. min dator har börjat bli sjukt jobbig. hänger sig massor och allt tar lång tid.. plus mitt vlc har blivit helt skadat. bah..

hmm. var hemms hos min syster idag på "klädparty".. Me&I var märket som såldes.. var några plagg som var ganska schysta ändå. trots att det var 70-talsinspiration på nästan allt.. plysch och skrikiga färger. men jag gillar annorlunda saker - så why not? köpte en grå tröja med rosa stjärnor.. haha i know, låter inte speciellt lovande.. men den är faktiskt rätt så fet..

oh vad jag har blivit rastlös.. jag vill börja läsa på universitet. tror jag. men inte för länge. bara ett tag. går det? oh, varför ska det vara så svårt? allt jag vill är att få bort min rastlöshet. jag vill göra något galet.

nej, nu ska jag gå och göra mig själv upptagen med att göra något.

oh vad jag är arg.





. saturday once again

damnit. idag mår jag inte speciellt bra.. är fett förkyld.. känns tungt när jag andas med. bläh.

idag var jag på obs och handlade lite med linda.. blev en sjal, ett hårspänne, mobilväska och örhängen..

det roliga är att det var en jacka jag kom för att köpa.. så är det med brudar.


måste vila mig lite nu. peace

. pictures | pictures | pictures | pictures

hellooo..

i guess everybody heard the news.. förmodligen är det den lilla försvunna flickan madeleine's föräldrar som gett henne en överdos av sömnpiller. men ahhh hur skadad får man vara? hur kan man skada en så söt liten flicka?  hon borde varit jättestoltöver att hon hade en så fin dotter.. skitmånga människor i världen som inte kan få barn, och så gör idioterna på det sättet?. att man inte är glad för att man har fina och friska barn, det är helt obegripligt för mig. 
 
tyckte att föräldrarna var lite störda redan i början när man fick reda på att madeleine "försvann" när hennes föräldrar var ute.. och hon och hennes syskon låg hemma och sov på hotellrummet. alltså.. - hur tänker föräldrarna? ansvarslösa äckel.


"my lipgloss is poppin' - my lipgloss is cool".  vilken betydelselös låt.


igår var jag på möllan med tjejerna.. tog det lugnt och pratade massa gamla minnen.. så mycket sjuka saker man har gått igenom tillsammans..                   så små. så ansvarslösa. så skoj.

fick min turkosa fm-sändare till min iPod igår. skönt att slippa bränna massa skivor nu.. bara lyssna på iPoden genom bilstereon. superbt.

189108-161
mys på en bänk vid kanalen.. efter restaurangbesöket - innan pablo francisco.

mycket folk på showen. pablo francisco efter showen. pablo med okänd person.


 

189108-167
och här är mitt öga. intressant.



haha. have a nice day.



. update | update | update | update

i'm baaack..

var ett ganska bra tag sen jag skrev i bloggen.. men jag ska skärpa mig, måste få ur mig lite saker om dagarna. igår fick jag mina sminkprodukter från marykay. handlade för 924 kronor. puh. men det är fan värt det. sjukt bra.

idol är igång igen.. hmm, jag vet inte riktigt vad jag tycker. har inte bestämt mig... men i vilket fall som helst så är det inte alls som förr. lite smått pinsamt att producenterna visar mer av programledarna än de som programmet verkligen handlar - de som är där för att sjunga. men ändå så älskar jag carolina gynning och hennes "smutsiga" sätt att prata.. skön människa som fan, smått skadad, på ett fett skönt sätt... sen har jag ju läst boken om hennes liv med. så man ser på henne på ett helt annat sätt än innan.. back to the topic. idol har blivit tråkigare än det var förr..så är det bara. hoppas att det vänder.

igår var jag och anna h och tränade.. det var skönt.. tillbaka till att prata gamla fotbollsminnen och så.. trevligt.

armin har varit här nu i början av veckan. mysigt har det varit.. vi var och såg "ett öga rött" på bio i måndags och i tisdags var vi och såg pablo francisco och flip schultz.. sjukt rolig show.. den var värd pengarna. tungt att ha sett en av världens bästa stand up komiker.. skrattade så jag grät ett tag. flip schultz var grym.

när det gäller "ett öga rött" så säger jag bara; förvänta er inte för mycket.. visst - den har ett bra budskap.. och visst - den är lite smått charmig. men ahh, gå inte och se den på bio..you will regret it... om ni nu verkligen verkligen vill se den så vänta tills den har kommit på hyrfilm och hyr den.

nu har jag stått i kö i snart 40 minuter till vårdcentralen. samma visa om och om igen.. katastrof.


ska lägga in bilder ikväll om jag hinner. ska passa mina gudbarn idag. mys mys.


peaaaaace


. britney = får?

ohh min mage så ont jag har.

anyway.. suttit och lyssnat på britney spears 5 nya låtar.. låter lovande i början med schyssta beats.. och man förväntar sig en ny låt att ha i bilen.. men när britney börjar bräka som ett får så faller allting igen.. man undrar om det är hennes avsikt att låta som hon stönar fram orden istället för att sjunga.. för bra är det fan inte.. tvärtom blir man bara irriterad. snälla låt mr. timbaland ge dig en hjälpande hand.. så att jag kan ta av mig öronmuffarna igen.


image159
bäääh-ritney spears


varför ska det vara så kallt utomhus, när det ser ut att vara sommar. kan inte vintern vänta lite till med att komma? det är så självklart.. så fort vi får vårt efterlängtade sommarväder som vi längtat efter hela året.. ja, då får man dra på sig vantar och mössa.

eftersom jag har nya turkosa sneakers så måste jag säg - i'm a hustler. i'm a i'm a hustler.

oh.. such a headache

.. och inte bara huvudvärk.. massa annat också såklart..

idag har jag jobbat.. varit med anna.. köpt skor och gjort naglar.

och det går jättebra med allt annat också. hmpf.


image157
från i lördags