. dyr makeup

... och imorgon börjar jag på det nya jobbet. spännande.. pirrigt faktiskt. gaaah

annars idag har jag bara slappat och njutit av att ha en helt ledig dag. tittat på mina vänner-boxar och softat. skönt.

var och tränade på eftermiddagen med mamma.

sen var jag hemma hos sandra, köpte lite prylar från mary-kay. handlade ansiktsbehandlings-kit och ett satin-set till händerna för att de ska bli mjuka och lena och lukta persika. mys. priset hamnade runt 1000-lappen. you find that expensive? jag hade t.o.m 30% rabatt.....

but what the hell.. jag njuter av att vara mjuk som siden.

peace



. hemma igen + bilder

hello folks. i'm back.

har varit i växjö i ett par dagar - och det har varit helt underbart. mys på hög nivå..

det börjar närma sig den 16 november. show i simrishamn då... kommer bli fett skoj faktiskt.. första showen. pirrigt - men det kommer nog gå skitbra. en skön tjej som man har kontakt med från ungdomens hus i simrishamn.. vi har kommit bra överens och så.. så det känns skitbra. längtar.

har fått mina whitestrips som vi beställde från usa. nu ska vi bara se hur resultatet blir.

ska till tyskland i helgen och köpa hem lite somethin' somethin'... seems like it's gonna be a good winter after all.. haha nej jag bara skoja.. men visst kommer jag köpa hem en del - det är givet.

på torsdag börjar jag jobba ute i västra hamnen. fulltidslön.i love it.

bilder var det ja...



vintermys
min fina pepparblomma







maximalt sliten








hoppas på vitt resultat
utsikten från mitt nya jobb






middag á la catty i växjö


peace

. tired

jag är jättetrött. men jag kan inte sluta tanka låtar. helt fast i musiken.

anyway - grey's anatomy var grymt idag. helt inne i den serien.


grymt bra låtar med taio cruz och trey songz.

i just can't get enough.

. queen of scandals

check this out. sjukt.
(länk här nedanför)



http://www.theinsideronline.com/news/2007/10/13508/index.html



ganska jobbig dag igår faktiskt.

men idag är det sista dagen på jobbet - och det höjer humörnivån en liten bit.. med tanke på att jag nu har varit här i nästan två veckor längre än jag skulle. ska bli skönt att få lite fritid och koppla bort arbetet nu inför nästa torsdag när jag börjar på mitt nya jobb..


britney spears alltså... stackars tjej. nu har hon förstorat sina läppar också.. hon måste vara helt kluven i sitt psyke helt ärligt talat.. för detta var ju knappast en förbättring. hon var sjukt söt förr, i början av karriären.. men vad fan hände ? varför vill man vara en queen of scandals? ska vara helt ärlig - jag har snackat skit om henne, och tyckt illa om hennes beteende. men jag har ändrat uppfattning - det är synd om bruden ju..

i feel for you.

image160
you see any difference? before collagen - after collagen.
fifan.


yes yes. idag ska jag handla smink hemma hos sandra. hon ska sluta med mary-kay. så jag ska få olika produkter lite billigare.. och det är ju aldrig fel.

. denna tisdag. denna dag.

yeeeah.

tisdag idag, tränade hårt som fan igår kväll.. och tittade på csi. städade också..

har jobbat idag igen. men förhoppningsvis ska jag inte behöva jobba imorgon.. hade varit skönt med en dag för nervarvning...

och ikväll är det desperate housewives.


ibland saknar jag känslan av att gå på dagis. fråga mig inte varför.


gjorde ett test idag där man skulle räkna mattetal och sedan tänka på en färg och ett verktyg...

kände mig smått onormal när det stod att 98 % svarar röd hammare... och jag som svarade grön skruvmejsel.
detta innebär att jag tillhör de 2 procenten med "onormal" hjärna.

jag räknar det som att jag är fruktansvärt intelligent och tar det positivt istället.

haha. fan va skadat.


förresten så har jag två fina blommor i mitt rum nu där det växer små små paprikor på .. man kan äta dem. men jag tror jag avstår.

silvijas mage svullnar grymt mycket när hon äter äpple. sjukt fett. hahahah.


. jobb - IGEN

shuhejsan.

ja, tro det eller ej.. men imorse blev jag väckt.. och ombedd att komma till jobbet för att hjälpa till, eftersom natali fortfarande var sjuk... efter många om och men så bestämde jag mig för att ändå ställa upp. så här sitter jag nu.

ska jobba imorgon också.

i fredags var jag, linda och malin på petri pub (barcelona), etage och tillsist slagthuset. en sjuk kväll. men fyfan vad roligt vi hade. och kvällen blev ju inte sämre precis när gathania åkte ut... finally!

i lördags var jag hos min bror och hjälpte hans familj med att handla lite och så vidare. det var en mysig kväll.

igår fyllde min systerson 3 år. min älskling. han blev iallafall superglad för den radiostyrda formel 1 bilen (ferrari) som jag gav honom. han släppte inte den på hela kvällen. coolt.

nu ska jag hem från jobbet - ska direkt och träna. sen ikväll är det csi.


peace ;)

. trey songz

oh, vilken fet låt jag och silvija lyssnade på precis.

ikväll ska jag vara med linda och malin.. ska bli jätteskoj.



sista dagen på jobbet nu... jag är friiiii.

. i'm the boss


idag var jag på möte ute i västra hamnen med min nya arbetsgivare.. det gick jättebra, och det kändes som att jag gjorde ett gott helhetsintryck faktiskt.. jag fick reda på massor av bra saker, och sen fick jag en rundvisning i de helt nybyggda lokalerna. got damn säger jag bara. feta panoramafönster med utsikt över hela öresundsbron, öppna kontorslandskap, superfresh inredning... och bäst av allt. jag är chef.

(inte största chefen precis.. men huvudsaken är att jag kan kalla mig chef. fett fett.)


.... någon kommenterade med att den svarta mobilen bara kommer med kent-edition..

svar:
... ja, om man handlar den bland annat på netonnet.. men fallet är så att eftersom den finns utan kent också, så väljer jag den utan.. självfallet. så svaret på kommentaren ; nej den finns inte bara med kent-edition.. sorry.



igår kväll var jag hemma hos min bror som har blivit opererad.. tog det lugnt med familjen.. tittade på fotboll och läste sagor för barnen.. mysigt..


ska träna idag. sen ska jag göra my famous köttfärssoppa. how wonderful....


och ikväll måste jag se på grey's anatomy som jag missade igår..

nu ska jag äta makrillknäckebröd.

see ya.

. no more w580i

igår fick jag nog. min älskade turkosa telefon har strulat nu ett tag igen.. och jag menar. tredje gången, give me a break....

men jag lämnade tillbaka den till netonnet.. fick häva köpet och få pengarna tillbaka.. nu är siktet inriktat på w910i noble black. what a beauty.. inte turkos.. men jag har iallafall min iPod. hihi.


the right one. it will soon be mine. probably. muhaha.

. picture time

hello. still not "arbetssökande".. men jag får bjuda på lite bilder så länge.

varför klagar jag egentligen? pengarna smakar ju bra.. kluvet.


anyway - här är jag nowadays. med min fina sjal bland annat. just a little somethin' somethin'.




har gjort naglar idag, och varit i stan med linda.. det var mys. lunchade på saluhallen på lilla torg.. gick ut och in i affärer. skrattade och bara hade allmänt trevligt.. det var skönt att komma in till stan lite. det känns som jättelängesen man verkligen tog sig tid till att gå runt och titta i affärerna.. som vanligt hittade jag massor som jag hade velat köpa till "min lägenhet". den lägenheten jag för övrigt inte har än. men som finns i mina tankar. så får man väl tänka.. eller? ..tjaa.. men i vilket fall som helst, så träffade vi en väldigt trevlig expedit på kicks.. resulterade i att jag köpte ögonskuggor och puder till höger och vänster.. och till sist kom jag ut ifrån affären med två påsar. och jag som aldrig handlar smink. haha. men så kan det gå.


måste gå och duscha nu. big day tomorrow. (min sista arbetsdag på akzo nobel).. om det nu blir så. haha.

no more tea homie

goodmorning..

imorse ville jag inte gå upp, det var så fruktansvärt skönt att ligga kvar i sängen. men idag ska jag bara jobba halvdag - så jag gick upp till sist ändå..

sista morgonen jag dricker te med nattis.. känns lite sorgligt ändå att släppa en arbetskamrat som besitter samma sjuka humor som en själv. det är inte lätt att hitta minsann.

igår tränade jag och mamma.. det kändes verkligen skönt att ge tusen procent.. det sjuka är att jag fick helt mycket energi efter träningen.. fastän jag egentligen var helt slut. så jag och pappa gick ut på en långpromenad på kvällen. det var skönt att komma ut i lite frisk luft.

kollade på csi igår.. och ett avsnitt jericho med mamma och pappa såklart.. sjukt bra serie.


idag ska jag gå till arbetsförmedlingen.. så att jag kan få lite pengar nu under mina två veckor som arbetlös.. eller som det nu heter - "arbetssökande":..

anyway - på torsdag gäller det. möte med mina nya arbetsgivare.. så med andra ord så kan jag inte göra för utmärkande dekorationer på mina naglar idag när jag ska göra dem hos lizette.. hade inte känts helt rätt.

peace.


. jericho.

monday it is. jobbar ändå. fastän jag egentligen är arbetslös just nu .. syrran skulle vara ledig idag, så jag fick hoppa in och vikariera..

om jag ska vara helt ärlig, så såg jag på något konstigt sätt fram emot att vara arbetslös. inte så.... men att bara kunna få sova ut någon dag.. att kunna gå och shoppa utan 10000 personer i affärerna.. att kunna träffa mina kompisar på dagen... ja. det mesta helt enkelt. men lite pengar har väl aldrig skadat.


har börjat kolla på "jericho" med mamma och pappa. sjukt bra serie. man fastnar helt, vi såg 5 avsnitt igår..

men ikväll är det csi, imorgon desperate housewives.. och onsdag grey's anatomy. jag har blivit helt frälst av tv-programmen sen vi fick vår feta tv.

idag ska jag träna.

toodeloooooo.

. lördag

idag är det lördag. trött. brorsan fyllde 35 igår. var en jättetrevlig kväll.. mycket skratt tillsammans med tanja, haha. sick. vi har samma humor .

kollat på vänner hela morgonen.. mys.


alicia keys - no one.. tack för ni visa mig den bella o tove. älskar den.

förresten så är remixen 50 cent och justins "ayo technology" det hetaste just nu ..remixen med francisco. love it.

gillar den nya med britney och pharrell också.


ikväll ska vi ha det så himlans bra linda.

much love.

. depression

fan vad jag är trött på våldet alltså. jag kan inte sluta tänka på dödsmisshandeln av Riccardo.. det är för jävligt att människor ska behöva gå igenom sånt här. både de drabbade och familjer och bekanta till dem.. jag blir fruktansvärt ledsen när jag tänker på det.. helt seriöst...ändra straffen för de som gör sånt. vad fan gör ett par år i fängelse för skillnad? om de ens får det?.. ohh. systemet alltså. fan. fan. fan. FAN!

nu har det börjat - varje morgon när man vaknar så är det helt dystert ute. helt mörkt - ingen sol.. ingenting... och snart kommer det bli mörkt när man går hem från jobbet också. nu kommer vi in i perioden. depressionen.. som jag varje år upplever - varje höst/vinter. men jag ska försöka hålla humöret uppe ändå. detta året ska vi klara det bättre bella! vi brukar se på det på samma sätt.


igår var jag på mello yello med linda igen.. drack två koppar te (rabarber/grädd-smak).. men jag är stolt att jag har slutat använda både socker och mjölk i mitt te.. mycket nyttigare nu. men när jag kom hem så kändes det som jag hade blivit helt febrig. hmm.. kanske inte ska dricka så mycket te i fortsättningen.. eller.. jag vet inte, är ju typ som beroende av te nuförtiden. we will see 'bout that.


gäsp..

. waste of time

det är sjukt hur mycket tid man slösar på sånt som man egentligen inte borde bry sig om..

har kommit fram till det. tiden är dyrbar - det gäller bara att prioritera.. och det är dags nu.

nytt jobb, nya möjligheter.. många dörrar som kommer öppnas för mig..



är så fruktansvärt less på detta jobbet. 3 more days. kommer sakna att jobba med min syster och natali.. så mycket skratt som man har upplevt tillsammans. men fan vad skönt att slippa alla puckade jävlar som ringer hit.


5 kilo har jag tappat.. och mer ska det bli. jag ska uppnå mitt mål. jag ska regera.

peace


. fuckers

Dom jävlarna tog oss

En efter en

Dom ljög och bedrog oss

Med sanningen

Dom jävlarna tog min älskning, där

Från krönet av kullen

Kan jag se

Min förlorade värld

sant.
så sant.

. bachelorette party / bridal shower

ja.. vad vi än kallar det så var möhippan helt underbart perfekt!
allt gick enligt planerna, och vissa bitar blev t.o.m bättre än jag förväntade mig!.. så skönt att få ge sin syster en dag där bara hon är i centrum - och allt kretsar kring henne.. dagen blev såhär;

1. Kidnappning i hemmet. Vi bara stormade in och hon blev helt överväldigad. underbart.

2. Champagnefrukost på Åkarps IP.. där det förövrigt pågick en match mellan MFFs och Åkarps pojkar. Men ju fler folk desto roligare. Så det blev helt lyckat.

3. Ankomst i stan, där "skattjakten" kom igång.. Min syster fick ledtrådar, ur vilka hon skulle försöka klura ut vilka affärer hon skulle gå till. I affärerna fick hon paket som jag hade placerat ut innan.. Och i paketen låg delar av den utstyrsel hon skulle ha på sig på kvällen. Mitt i skattjakten satte vi oss en stund i solen vid kanalen, och fyllde på med lite alkohol, och vatten..

4. Lunch på Saluhallen (Lilla torg).. Där vi hamnade mitt i supporterbråk mellan IFK Göteborg och Malmö FF.. Min svägerskas min var obetalbar där jag började skrika med "Hata, hata, hata göteborg".. haha. "Catty förfan skärp dig" blev uttrycket hon fick fram, och jag bara skrattade..  Lite komik i det hela..

5. Åkte till pappas jobb, där vi fick vara i ett par timmar, för att fixa oss, dricka sprit och käka lite snacks. Min syster fick duscha efter en lång dags promenerande, och sen blev hon sminkad utav vår svägerska.. Pepi gillade inte mina shots av Apple sour. haha. Så jag fick dricka resten i flaskan själv.

6. Kom och träffade Magnus, som äger Flow music studio i Malmö.. Syrran hade ingen aning om vad hon skulle göra där.. Och Magnus trissade upp henne ännu mer när han sa "jag hoppas att du inte är rädd för höjder"... Sen la han till - för vi ska upp på tredje våningen. hahaha. ett torrt skämt i min smak. helt lovely.

7. Drinkar på Pickwick pub, i väntan på att klockan skulle bli 19.45 då det var dags för middag.

8. Buffé på S.t Markus vinkällare. Sjukt mycket mat, dessutom var den helt underbart god. Mycket skratt, och folket blev rätt så lulliga. Skitroligt.

9. HIPP nattklubb. Fyfan säger jag bara.. Dans, dans, sprit, sprit. Ett tag tappade jag kontrollen över hur många shots jag hade köpt, och hur många gånger jag hade använt mitt betalkort.. Så jag fick hålla igen lite med spriten mot slutet. Nu när jag tänker efter var det nog lika bra..

10. 02.30 var jag, syrran, jenny, sandra, sara och tanja på mcdonalds.. alla var helt väck. helt slut. överdrivet slitna efter en sjukt lång dag. taxi hem lite senare.. så vi var väl hemma vid halv 4..

HELT UNDERBART. JAG ÄLSKAR DIG MIN KÄRA SYSTER! Hoppas att din dag blev underbar!

189108-154

systrarna utanför studion.




igår kväll träffade jag linda.. som hade kommit hem från turkiet på natten. vi inledde kvällen på mello yello, där jag drack 2 öl, antagligen lite för snabbt - för jag blev helt lullig. kan ha att göra med dagen innan kanske... sen gick vi fnissande mot gustav adolfs torg, där linda käkade. och jag tappade ut allt i hennes plånbok. lullig var det ja...

vi gick tillbaka till stortorget, och hämtade lindas bil.. på vägen hem så kom vi på att vi inte alls ville hem än egentligen.. så enligt impulsen så körde vi in till lund och flippade sönder oss. jag, linda och fm-sändaren till min iPod. oslagbar trio. jag är helt hes idag som vi sjöng. och alla snobbar i lund som kollade snett när vi pumpade hög musik. haha. ett litet problem dock.. det visar sig att lund är något utav den mest komplicerade staden när det gäller bilkörning. man snirklar runt eftersom varannan gata har "fordonstrafik förbjuden".och till sist hamnade vi inne bland en massa byggnader.. lunds universitet. arlövsnationen intog.. haha... men vi stannade inte så länge precis -utan vi körde vidare.. helt plötsligt var man ute på landet. trodde aldrig vi skulle hitta hem.. men vi sjöng vidare och snirklade runt, och till sist kom vi ut på motorvägen mot malmö.. och vi kom hem..

så roligt. så roligt.




och idag ska jag träna.



. 10000 CV

oh what a busy woman i've become..

anyway.. en vecka kvar tills jag slutar på jobbet.. nästa fredag är det dags.. att säga adjö till företaget man har jobbat på till och från sen man var 14-15.. det är lite störigt dock att sluta nu när alla telefonnummer har fastnat i huvudet.. och nu när man känner alla så bra.. skönt faktiskt att höra folk säga att det kommer bli tomt utan mig här.. eftersom jag alltid har ett leende på läpparna och sprider glädje.. (så sa istvan iallafall).. och mats undrar hur han ska klara sig utan "prylbögen", den som alltid har massa nytt skit att visa och berätta. oh, men jag kommer och hälsar på. that's for sure... om inte innan så iallafall den dagen jag flyttar till lägenhet.. jag och charlotta har kommit överens om att hon ska hjälpa till med nyheter inom inredningen o.s.v.. weehoo..

och nu kommer ett pucko ut här och skäller ut mig för att han inte har tvål och toapapper på sin toalett? ser det ut som jag är städerska eller? bara för att han itne får tag på ens chef så slänger han skiten på mig. hell no, i ain't taking that sh*t.

sjukt många ansökningar som har kommit in till den andra tjänsten på wsp.. dvs, den personen som kommer jobba tillsammans med mig. spännande att jag får vara med och läsa och ge mina åsikter. så jag kan få fram en som man förhoppningsvis ska trivas med. det krävs när man kommer jobba så mycket tillsammans.


ska baka idag.

peace


. ny tv - så het.

yes bella, du har så rätt - jag älskar turkost. men nu börjar jag tjata om det för mycket här på bloggen. så jag lovar att vara tyst om det ett tag. :)

igår vann inter mot psv eindhoven - och zlatan gjorde 2 mål till.. underbart att se vilken form han är i. och hur himla bra mitt älskade inter har börjat spela tillsammans nu. värt att älska.

idag ska jag hem till anna, vi ska se om vi kan göra något åt mina naglar som just nu är alldeles för långa. man vet det när varannan bokstav man trycker på på tangentbordet helt plötsligt blir till 2-3 bokstäver. simple.

jag har kommit i någon form av period där jag har blivit helt uppslukad av allt som har med inredning att göra.. och jag har bestämt mig. det bir nog någon kurs i inredning och design för mig faktiskt..

ikväll är det grey's anatomy..

ohh.. just det. världens snyggaste tv infinner sig just nu i vårt vardagsrum.. en 42 tums LCD tv från Philips. Riktigt riktigt snygg.. och riktigt riktigt bra bild. tack så JÄTTEMYCKET mamma och pappa! älskar er!

. ny mobil igen

shuhej. längesen jag skrev. ska bättra mig.

ja.. vad har hänt? var i växjö i helgen. och självklart hade jag med min nya skinnjacka så är såååå het!

och självfallet min mobil som jag  har fått en helt ny av.. det räckte med att jag redan hade fått skicka den på 3 lagningar.. så nu har jag en helt ny turkos mobil. wee.

och igår var jag och tränade.. var mycket folk på gymet igår, skoj. det är så skönt nu när man har börjat lära känna alla som går dit, så nu har man liksom saker att prata om mellan flåsen..

och malmö förlorade igår mot kalmar. inga kommentarer idag heller. förutom att två plantor spelade sig till vars en utvisning. begåvat. jävligt begåvat.

armin ska nog tatuera sig igen, oh .. det kommer bli så snyggt. hoppas på att jag kan ge den i julklapp till honom :)


ikväll är det desperate housewives. ska bli skönt att se.

peace