. bästa midsommaren + bilder från bulgarien


igår var det midsommar. och teds 20års dag. hade en skitschyst midsommar. den bästa tror jag till och med.. började hos ted, åt god mat och drack en hel del. blev skönt påverkad, fnittrigt och lagom.

efter ett par timmar stack jag hem och bytte om. sen stack jag, amrin, linda och malin till slagthuset. hade skitroligt, skönt det var att komma ut. träffade en massa folk som man kände, som man inte sett på hur länge som helst. massor av god dricka och lots and lots of dancing. bästa utekvällen på fett länge.

image53

bild från nattklubb.com - linda, jag och baba.


bilder från bulgarien följer nu..


image55image57

vårt feta hotell   |     vår lunch - shopska sallad med vitlöksbröd.

image58image59
armin när han klippte det lilla han har. haha. | sex on the beach på hotellet.

image60image61
min dricka. stor stark och sex on the bar (8 shots) | en del av armins dricka. black russian och shots

image64image65
början av kvällen | slutet av kvällen. haha

image66image67
första kvällen. öl på las palmas.

image68image69image70
photosession on the beach.

image71image72
baby när han blir tatuerad. | resultatet. skitfint.

image73image74
shaslik. | pariserhjul som tillhör discot "lazur"

image76image75
spindelmannen på stranden. | spindelmannen no2 inför hemresan. mr mckenzie. haha.

image77image78
utsikt från flygplatsens "balkong". | kackerlacka.



det var det. måste åka tillbaka snart igen. sunny beach 07 one more time?

. nytt jobb

så ja. tillbaka till verkligheten.

igår kväll var vi på möllan och tog ett par öl... jag, armin, pernilla, alex, sebbe, natalie och anna.

mysigt var det, hade faktiskt skitroligt.

hade möte igår på jobbet.. visar sig att min nya tjänst ute i västra hamnen blir uppskjuten litegrann, eftersom bygget är försenat. men det är okej, jag jobbar här tills dess. 1 november blev det nya dat umet. längtar litegrann faktiskt. känns som att man byter upp sig, mer varierat arbete på det andra stället och mer ansvar.

idag ska vi ut på långpromenad, eller så cyklar vi, i don't know. men någon form av motion blir det iallafall.

ohh damnit vad jag hade velat vara på justin timberlakes konsert igår. hade vart så jävla tungt. hörde att den hade fått skitbra betyg och recensioner. too bad att man missade det. kult.

sommaren är kort.

. roadtrip växjö - malmö and lots of shopping

ohh vilket fint väder. skönt att ha bra väder nu när vi har kommit hem från bulgarien.

i helgen har det inte hänt så jättemycket, men kommer en liten update;

lördag - roadtrip från växjö till malmö. jag, armin och ashkan. mer skadad trio kan man nog inte hitta, men kul hade vi. massa fika och hög musik och smålands skogar. haha.

söndag - shopping på nova i lund. blev ett par lee-jeans och en top¨från topshop. och lite roliga saker från mique. på eftermiddagen grillade vi hemma hos min syster och myste inomhus under åsk-ovädret. på kvällen blev det finare väder och vi åkte till lilla torg för att ta en fika. där träffade vi pernilla, sofi, alex, matte, sebbe, max och natalie. skönt att komma ut lite och träffa sina kompisar. i've missed you guys.

idag - har armin börjat jobba här på jobbet, hoppas att det går bra för honom. efter jobb ska vi hem, jag ska göra middag, sen ska vi ut på en långpromenad. så skönt det ska bli.

förresten. min älskade friis&co väska har gått sönder. typiskt.. ska försöka hitta en likadan, men det verkar hopplöst. suck..

har köpt en louis vuitton väska så länge. den är skitsnygg.

nu ska jag jobba lite. vi hörs.


. back from bulgaria

shuhejsaaaan..

nu är jag tillbaka i sverige igen.. sitter i växjö och tar det lugnt, kör ett film-maraton och chillar ner en stund.

igår var vi på alis student. stack ut på kvällen till grace (uteställe i växjö). förutom att både jag och armin är sjuka så var det helt okej faktiskt.

bulgarien har vart fett nice. billig sprit, god mat, bra shopping, fint väder, bra hotell.. helt lovely har det varit.. förmodligen kommer vi åka ner en gång till i slutet på sommaren om vi hittar en rest-resa. hela dagarna har man spenderat på stranden, softat, käkat mat och på kvällen gått ut och festat.

precis som med linda förra gången vi var i bulgarien så hamnade jag och armin på xtreme. lätt den bästa baren i hela sunny beach. eftersom spriten är så billig så beställer man in egentligen mer än man behöver.. vi körde på hårt. omgångar med 8 shots var inklusive drinkar och stora öl, dansade med massa folk vi inte kände och bara levde ut paradiset. det roliga var att när jag hade vart på toaletten och kom tillbaka så vinglar min pojkvän över gräsmattan utanför och spyr sönder sig. resultatet av en redbull vodka med 80 % vodka. oundvikligt...

självfallet skrattade jag åt min kräkandes pojkvän, eftersom jag också hade fått min del utav spriten.. haha, sen blev det till att bära hem min pojkvän 500 meter till hotellet. lättare sagt än gjort.. hemma deckade han direkt på sängen, med kläder och skor på.. så jag fick ta av honom och lyfta upp honom ordentligt på sängen. när utmattade jag väl fick pusta ut och gå och lägga mig.. vad händer då? jo - min älskade pojkvän vaknar och spyr ner hela rummet - sen somnar han igen. damnit. haha. så där blev det ett par timmar för mig att torka upp spya också. händelserik kväll. haha.

men för övrigt så har vi haft skitroligt hela veckan. (förutom att jag hade solsting och fick ligga under parasoll i två dagar) haha. vilket kaos.

bilder kommer jag ladda upp inom det närmaste.

på måndag börjar jag jobba igen. och armin också, ska jobba på mitt jobb hela sommaren. wee.

grattis pernilla och alex på er 1-års dag idag. i wish you all the best.

nej, nu ska jag gå och se nästa film.

peace


. gaaaah nu är det daaaags

ohh, idag åker jag.. om 7 timmar. wee. pirrar så mycket i min mage. ska bli såååå skönt att komma ifrån vardagslivet ett litet tag och bara slappna av. behöver det verkligen.

hmm. måste rensa min väska lite på kläder. den väger just nu 19.6, och gränsen är 20. damnit, måste ju ha plats till allt jag ska handla hem. iiiiihh..

lönt att pollenallergin har slagit till helt hårt nu igår och idag. kliar i halsen. bah.


gårdagens i-landsproblem - varför tar de så fucking mycket dressing i french hotdog bröden? resulterade i fläck på väska, byxor och över hela min nytvättade vita jacka. touché.

anyway.. nu kommer jag nog inte blogga från bulgarien, om det inte skulle bli så att vi hamnar snabbt på något internet-café.. så.. hoppas ni har det så bra.


. bulgaria here i come

så ja.. imorn åker jag. ska bli så skönt, pirrar i hela kroppen.

var i fredags och såg Pirates of the Caribbean 3... den var väl okej, hålelr fast vid att tvåan var bäst.. kändes mest som det fanns en massa onödiga händelser som stoppats in i filmen för att fylla ut.. kändes lite smått "b" till och från.. 6.. kanske 7 av 10 eftersom jag inte ska klaga på effekterna som höll enorm världsklass.

i lördags var jag hemma hos linda som har fyllt 20 år. stannade inte så jättelänge, men jag har hade fett roligt.. ser fram emot midsommar kombinerat teds födelsedag den 22:e.

lyssnar på gamla favoriter i min iPod.. ginuwine och pretty ricky .. så längesen.


189108-51 
här är min turkosa underbara iPod -
en frälsning för en audioslave som mig.


image52
mitt nya armband i mitten. wonderful. i love my bling.



förresten.. har ni sett angelina jolie som liten? så uuuuglyyyy.

image53


rounding up. skriver imorn förmodligen innan jag åker.

peace