. girls' night out

shuu...


damn vad jag var sliten imorse. and you know what? i loved it.

var ute och festade med mina brudar, allihopa. första gången sen studenten. ohh va skönt det var.

började hemma hos bella, drack 3 öl och softade, smådansade lite och flippade ur helt. som jag har saknat det.

tio i tio tog vi bussen till big bowl. fan va skönt det var att åka buss. jag vet, jag e skadad, men helt ärligt. det var skitskönt att åka bussen. åka linje 7 igen.. like the good old days. känna att man inte vet vad som väntar under kvällen som står framför en.. måste komma tillbaka till mitt gamla jag. no doubt 'bout it.

bowlade.. eller ja, vi gjorde så gott vi kunde. allihopa hade börjat bli lite påverkade.. drack öl, slog två slag, drack öl.. and that's how it went. i 1 timme. vi dansade mest vid banan. haha. so freaky.. and so lovely.

vi gick in på nattklubben.. vissa dansade, vissa snackade.. jag gick och köpte öl o shot. blev en snabb runda.. vi beslutade oss snabbt för att dra vidare.. via veneto på davidshall blev nästa stopp för oss. blev en promenad dit istället för taxi eftersom taxigubben utanför big bowl hade tänkt "charga" oss för att vi var en mer än lagligt i bilen. what a bitch..

på via veneto .. kom in, alla in på toan, sen baren. blev en god öl - karlovacko. yummy.
sekunden jag satte mig ner i soffan förstod jag, nu kommer jag nog inte resa mig mer härifrån ikväll. spriten slog ner mig som en åskboll. men kul var det. till sist kom jag upp, och dansade som fan. jag o bella, sjukt kul.

var rätt mycket folk där från "förr i tiden". fick höra från en att han har trott att jag o bella har vart samma person, eftersom vi är så lika. haha. sjukt. iofs har både jag o bella fått höra det innan. att vi är lika. mys.

brudarna skulle vidare till slagt, men jag konstaterade, både för min egen - och deras att det nog var bäst jag åkte hem. hade bara trillat runt där inne annars.

när jag väl var hemma, däckade jag med mobilen i handen. så när jag vaknade runt 7 av att allting snurrade, så hade likaså jag snurrat in mig i sladden till mobilladdaren. lyckat.

summerat - kvällen igår, var gryyymt välbehövlig. och helt underbar. jag o tjejerna. malmö var vårt.


älskar er.


peace / C


image10

. welcome back

shuu..


vart en omtumlande dag. över 600 samtal på jobbet, och ont i nacken. saknar min älskling skitmycket.

igår var vi på moosehead / lilla torg och fikade .. var ball att träffa alla tjejerna igen. välkommen hem till malmö pernilla.

köpt en ny klocka. bling bling. i love it.

ouch.. min mage gör ont.

ikväll ska vi hem till bella, sen ut och bowla. bara brudarna. ska bli skönt att komma ut lite, faktiskt. längesen.

nej, nu orkar jag inte mer.


peace / C

. problematik i sveriges landslag

shuu....


oh, jag får inte nog av solen. tänk som lite ljus kan ändra ens humör.. underbart.

igår.. tränade jag. intensivt konditionspass, sen pressade jag benen och rumpan fett mycket. kunde knappt gå ut från gymmet utan att benen vek sig. skönt.

på kvällen kollade jag på fotboll, och grey's anatomy.

för att summera fotbollsmatchen mellan nordirland och sverige räcker nog ett ord - katastrof.

har suttit och läst oändligt många debattartiklar nu på morgonen där folk pekar ut olilka spelare i landslaget som "syndabockar". helt fel. har inte svenska folket förstått än att det gång på gång är taktik- och tränarfel? hur kommer det sig annars att lagerbäck och andersson lyckas att ta ut helt fel startelvor varje gång det är landskamp på gång? 

gårdagens katastrof, kan inte förklaras på annat sätt än att förbundskaptenerna helt enkelt gjorde ett stort misstag. jag kan kritisera hur mycket som helst här, men jag ska fatta mig kort;

1. hur f*n kan man få för sig att det skulle vara bättre med niclas alexandersson istället för christian wilhelmsson..? jag menar, för att göra mål, så måste man satsa offensivt. det går inte att bara tänka på att man ska försvara sig och spela "säkert".  vilket inte ens funkade det, med tanke på att de släppte igenom sjukt mycket i försvaret...

2. har det inte kommit fram att anders svensson har blivit fett ojämn, och enbart klumpig på planen? misstag, på misstag, på misstag. oh my god. glömt att ni har en talang som heter kim källström?

synd bara att förbundskaptenerna upptäckte snedsteget för sent, och rättade till den problematiska startelvan först när det blev halvlek. vad ska man säga? kan ni vara snälla och lära av era misstag DENNA gången?

en eloge till johan elmander som kämpade för hela laget, han har kvaliteter som inte många fotbollsspelare besitter; bastant och hård i kroppen, samtidigt som han är fruktansvärt snabb. och vilket spelsinne han har. bäst på planen igår. utan tvekan.

en extra-eloge till allas våran mff:are daniel andersson som slet som ett djur på mittfältet och inte gav upp. starkt.


nog om det.


idag landar pernilla här hemma, äntligen ska jag få träffa min älskade mulatt igen. saknat dig.


that'll do it for now.


peace / C

. 70 days

shuu..


ny dag.. överfint väder. så skönt. gick till jobbet i sandaler och leggings. damn, nu är det verkligen vår. finally.

idag ska jag träna, titta på fotboll, och kolla grey's anatomy. oh, what a lovely day.

ringde nyss till lite hyresbolag och uppdaterade intresseanmälan.. hoppas att detta sökandet verkligen leder någonstans.. känns som att man står stilla på samma place hela tiden. denna gången kom jag rätt långt fram på listan iallafall, ifall det skulle komma några uppsägningar.

imorgon kommer pernilla hem. äntligen, känns som en evighet sen vi sågs sist. ska bli fett roligt iallafall. rababokrums.

idag är det bara 70 dagar kvar till bulgarien.

- och 10 dagar kvar till påsk...

fast bulgarien ska bli roligare. längtar.


peace / C

. the winner is me

shuu..

damn.. vilken lång dag, men har ändå hunnit med sjukt mycket.. vaknade 8 av att doktorn ringde, vaknat till och från hela natten innan dess.. gick till jobbet klockan 10.. var hos doktorn klockan halv 2.. stick i fingret idag igen.. blää.

jobbade vidare, fram till halv 5. fick skynda mig så jag skulle hinna till radio-intervjun. stack till jeriko, till studion och träffade juanito och lilleman.. snackade lite, sen kom tina, första gången jag träffade henne idag.. men hon var schyst faktiskt, bra röst med.. efter ett tag kom radio-snubben som skulle intervjua oss.. fick sjunga live "a cappella" i micen till intervjun, kändes skumt.. menmen. det löser sig. sen körde han några frågor om hur det känns, om jag e nöjd med min låt bla bla bla.. sen var den intervjun slut. sänds väl i p4 nu någon dag, så håll öronen öppna.

efter intervjun, hem snabbt, sen hem till min syster och passade hennes barn. mys var det. efter det körde jag hem snabbt igen, sen till kulladal för att hämta upp sofi.. blev en snabb-kväll på lilla torg. skönt faktiskt.. sjuka saker som händer när vi är ute. haha. körde bakom en välstylad volvo med typ 20 tums fälgar (om inte mer).. snygg var den.. fick för mig att vi skulle kolla lite närmare på den. snabbare än väntat så blev det ett race. men jag förnedrade honom. körde om och blinkade med varningsblinkers. the winner is me. haha. lovely shit.

nej, nu ska jag duscha, känner huvudvärken komma smygandes. jobba imorn med.

peace / C

. sunshine it is

shuu...


har inte skrivit på ett par dagar, känner att det är dags att skriva av sig lite..helgen har var fett skön. bara spenderat tiden i växjö och njutit av min lediga helg.

åkte till armin i fredags efter jobbet.. blev en lugn kväll, eftersom båda två var helt slut efter en lång veckas hårt arbete.  köpte en gitarr till honom i som gåva (eftersom vi firade persisk nyår)..den uppskattades mycket. kul att ingen av oss inte ens kan ett enda ackord på gitarren, men det är värt att lära sig. fett imponerad av folk som kan lira faktiskt.

igår bakade jag kladdkaka-muffins, sen gick vi ut på kvällen för att festa. vårt vanliga uteställe var dock helt fullt utav offer, så det resulterade enbart i ett par öl och en shot, sen gick vi hem igen. somnade med linserna i, och vaknade 6 på morgonen. den ena linsen hade fastnat bakom ögongloben, och den andra hade torkat fast. lyckat. kändes som jag rev ut hela pupillerna när jag väl fick ut dem. gaaaah.

idag har vi promenerat, och ätit piggelin i solskenet. mys. jag har fått lite solbränna och lite fula fräknar. i hate that shit.


om två helger är det påsk. då ska jag iallafall äta godis.


peace / C


. solglasögon och baggy-jeans

shuu..

en lång dag, men behaglig. jobbade, till halv 5.. åkte hemåt, fräschade upp mig lite.. sen hämtade sara mig.. kändes konstigt att det inte var jag som körde, men sara var skitduktig. GRATTIS igen till körkortet sara.. åkte till burlöv center för en liten shoppingrunda, som jag lovade mig själv att jag skulle unna mig faktiskt.

käkade vegetariska vårrullar, och köpte nya baggyjeans-shorts.. nöjd med det inköpet faktiskt.. lite impuls, men det var nog helt rätt gjort.. blev två linnen med. samma som jag har innan fast nya färger. tanken att dom ska matcha min solbrända (?) hud i sommar.. nu ere bara ett par snygga vita sneakers kvar att inhandla, sen e jag done.. nej.. förresten, imorn ska jag gå och impulshandla ett par nya solglasögon med, som jag har tittat ut.. damn, snart e lönen slut. yeah yeah. som sagt, i need this.

efter min shopping stack jag hem, lämnade mina kläder, och sen till söderkulla.. hämtade upp sofi, och vi stack till mcdonald's på jägersro. var skönt att bara sitta o snacka lite.. lite te, lite kaffe, och massor av välbehövligt prat. blev en snabbkopp.. tog knappt en timme.

hem snabbt igen, för att hinna till grey's anatomy. skönt att ha något att vara beroende av nu när jag slutat röka.. ett halvår har gått sen jag rökte min sista cigg. så snabbt. va stolt jag är över mig själv.

så.. det var min dag, skönt med lite aktivitet för en gångs skull. imorn ska jag träna.


peace / C






. vinter ?

shuu...


då var man tillbaka där igen, där förhoppningarna om en ljusare tid, och en början till våren än en gång har slagits i bitar. senast i morse snöade det. wonder what's happening..

humöret börjar svänga också, vet inte om det beror på medicineringen, vädret, eller bristen på saker att göra.. whatever, jag är inte på topp iallafall.

igår såg jag filmen apocalypto.. skitbra film, trots att den var riktigt psykiskt jobbig att titta på.. fett köttig imellanåt.. den rekommenderas.. känns som att den var i ungefär samma klass som blood diamond. de två filmerna måste ses.. definitely...

tränade igår för första gången på en "powerplate". en slags platta som man gör olika övningar på, samtidigt som den vibrerar. daaaamn vad den tog i musklerna...helt ärligt så känns det som att den redan har gett mig enormt mycket. träningsvärk i biceps, rumpa, lår, vader.. ja, hela kroppen. allt det för bara 15 minuters vibrerande. grymt.
ska köpa mig ett tio-kort för 540 kronor. slimma mig totalt inför bulgarien.

snacka om att man är trött på nrj.. samma fucking låtar hela tiden under dagarna.. räcker man hör på den radiostationen en dag, sen kan man alla låtarna.. men det är bara att välja, denna radion på jobbet får nämligen bara in antingen nrj, eller radio city (eller vad det nu heter). så det är bara att välja, höra samma låtar hela dagen, eller martin stenmark hela dagen.. simple choice. nrj it is.

snart är det show. 5 april. afc och dollar bill ska uppträda på arena 305. kommer bli en grym show. ska försöka göra en schyst sammandrags-video från uppträdandet. ska vara i dollar bill's studio under dagen med och kanske dokumentera lite med kameran när de spelar in låten tillsammans med afc. kommer nog bli riktigt tungt.

 tänker gå och köpa lite kläder idag, kanske får mig på bättre humör.

peace / C

. pollenallergi

shuu..


vaknade idag.. låg i sängen och bara stirrade upp i taket, forfarande yr.. damn.. sen ringde min kusin, emma.. har inte pratat på skitlänge. blev glad.. måste börja träffa henne faktiskt. synd att vi knappt ses.. gotta shape up.

nu har pollenallergin än en gång kommit tillbaka, antagligen det som orsakade min akuta andnöd igår..
sitter här på jobbet och nyser, ögonen kliar och irritation i halsen.. som i sin tur orsakar att min röst försvinner med jämna mellanrum. oh this lovely spring, just like every other spring. allergies. bah.

idag har sjukhuslukten gått bort, skönt..

dagens..
natalis kommentar nyss åt en som jobbar här som försökte vara rolig. "far åt helvete jävla nasse-jävel"... jag skrattade sönder mig. yeah yeah. vilken humor.

kycklingsallad till lunch idag igen. deffar. ska köra en testrunda med "power-plate" idag på träningen. kostar 60 kronor per halvtimme. men det kanske är värt. vi får se..

skriver ikväll med, ifall något roligt har hänt. imorn är det iallafall grey's anatomy. ohh

put your hands up for malmoe, i love this city.

peace / C




btw.. GRATTIS SARA TILL KÖRKORTET!

. fullproppad av cortison

shuu...


efter 114 minuters väntande i kö på vårdcentralens telefon kom jag äntligen fram, och möttes av en röst som sa "den här anknytningen tar inte emot några meddelanden" sen ett klick. ett antal svordomar som for genom ens huvud då.. här satt man och kunde knappt andas.. så jag ringde till receptionisten där nere och klagade och klagade. till sist så sa hon att jag fick ha en akuttid, för det var ju allvarligt att jag inte kan andas.. jag körde ner till vårdcentralen och kom in typ direkt.

så nu sitter jag här på jobbet, fullproppad med cortison, och med ett plåster på fingret. händerna darrar och jag känner mig allmänt borta.. jaja, men nu andas jag iallafall.. trots det så har jag fortfarande ont i lungorna.. weird.

jag luktar bara sjukhus. bah..


peace / C

. "din placering i kön är nummer 37"

shuu..


back on track, måndag igen. helgen har varit fylld av födelsedagar, så jag har mest spenderat den med familjen..
.. fast igår kväll så gick jag ut med sofi.. en skön avslutning på helgen, som resulterade i nästan 3 öl på mello yello, en lång runda i stan (i stormen), och massor av skratt. superb helgavslutning.

till något helt annat. har fått sjukt mycket pollenallergi, redan. kliar i ögonen, nyser konstant, och kan knappt andas. har fett ont i lungorna.. kom på att det nog är bäst att gå till någon läkare, för att kolla upp min astma..så jag ringde upp arlövs vårdcentral, i förhoppning om att kunna få en tid.. mina lungor gör verkligen ont... möttes av en äldre dams röst som vänligt förklarade "din placering i kön är nummer 37". förväntade mig att det skulle gå relativt fort ändå, det är ju trots allt sjukvård, så de borde ju ha ett snabbt system för att få fram kunderna så fort som möjligt. yeah yeah säger jag bara.. har suttit i kö i 32 minuter och 10 sekunder nu och har enbart klättrat 7 placeringar.. dvs.. nu berättar den alltför vänliga tanten att jag är nummer 30... känns som om man hinner insjukna i fler sjukdomar än denna innan man kommer fram.. bra service de har på sjukvården idag... whatever. får sitta här och ha ont och bara vänta ut tiden...


återkommer senare.


peace / C

. summer glow ?

shuu..

ännu en lugn helg, det måste det bli. hade fet migrän igår, mådde illa, och kunde knappt hålla ögonen öppna.. damnit... var hemma hos min syster ett tag igår, min systerdotter (och guddotter) fyllde 6 år. var en mysig kväll.

solen skiner, men riktigt stormigt ute. funderar på att hålla mig inne så mycket som möjligt..

today's top-story.. i går kväll tänkte jag testa en ny hudkräm.. dove summer glow bronze somethin' somethin'.. skulle ge en successivt brunare hud.. yeah yeah.. haha.. idag när jag vaknar, ser det ut som jag har spillt choklad på delar av benen, eller vad man nu vill relatera det till.. går inte att tvätta bort heller. haha.. blir till att ha långbyxor idag.

81 dagar kvar till bulgarien. hoppas mina chokladfläckar är borta då iallafall. haha

nej, nu får det bli lite playstation, ska hem till min moster vid 5.

have a nice day.

peace / C

. jammin'

shuu..

en grå dag idag, men det gör inget. humöret är okej ändå faktiskt.. vaknade imorse av att det lät som någon skulle bryta in sig i mitt hus.. kollade ner från fönstret men såg ingen där nere.. skitsamma. jag som är nojig bara..

fixade mig, och gick ner.. packade mina träningskläder och satte mig i bilen.. har bytat skiva nu.. körde med bob marley imorse.. sjukt vilken sinnes-ro man kommer i, enbart av lite reggae. good for your soul..

idag ska jag träna. igen.. var så skönt igår att komma in i gymmet. att komma in i sin egen värld igen. köra slut på musklerna tills hela kroppen bara skakar... oh my beloved workout.. even better for your soul.

gäsp.....gäsp igen...

ska sjunka in i min bok nu.. nästa kapitel handlar om juggemaffian.

peace / C




. headache

shuu..


helt vanlig dag.. helt vanlig. suck..haft otroligt ont i magen tidvis.. känns som mullvader som knaprar på ens inälvor..

har börjat läsa en sjukt fet bok.. "snabba cash" .. skriven av jens lapidus. första boken jag någonsin fastnat för.. iofs så är det den första boken jag läser hela av.. i hela mitt liv...whatever.. hursomhelst, det är en skitgrym bok.

gårdagen hände det inte så mycket, var hemma bara.. vilade, spelade, vilade, kollade på fotbollsmatchen mellan manchester united och europalaget, sov.

matchen var underhållande, som fan.. iallafall i första halvlek.. sen var det skit. schyst att de gör något för välgörande ändamål iallafall..

.. david navarro från valencia fick sju månaders avstängning för knytnäven som knäckte näsan på inters nicolas burdisso. thank god att han inte fick mindre. svin.

idag.. ska träna om 45 minuter. skönt. hoppas min huvudvärk och mitt magont försvinner då.

förresten, ikväll börjar grey's anatomy, säsong 3.. oh so lovely. har längtat efter en kvälls-syssla.

imorn ska jag nog träffa sofi, var så längesen. underbart.

nej, nu ska jag gå o fortsätta läsa världens fetaste bok..


peace / C




gårdagens lunch, shopska sallad. som i bulgarien... ohh vad jag längtar.. bara 84 dagar kvar.



shopska sallad

. sierra leone

shuu..


ikväll såg jag på film med linda o hennes mamma, mys. handlade en massa frukt, meloner, plommon, m.m och bara satt och hade en underbar nyttig kväll. träna imorn .. wee

vill även berätta att blood diamond är lätt en av de bästa filmerna jag har sett i mitt liv. damn... så mycket man inte visste. ohh, den måste ses av alla..

godnatt

peace / C

. sol, sol, sol

shuu..


nu är det måndag, än en gång.. men en sköööön måndag. sol och fint väder, helt underbart.. man får en så skön känsla i kroppen, bara av att se ut från fönstret här på jobbet. inte ett moln på himlen, bara sol, sol och åter sol.

för att inte tala om vilken skön känsla det var att gå till jobbet, att kunna strunta i jackan, och bara ta på sig palestinasjalen ovanpå sin tröja. ohhh, sommaren är på väg. lovely lovely lovely... :)

konstigt hur vädret kan påverka människor, under vintern snackar man knappt med varandra, sen nu helt plötsligt när solen tittar fram är alla übersociala. alla som går förbi här på jobbet skrattar och är på bra humör. trots att det är måndag och början på en ny lång vecka. vädret styr oss, vare sig vi vill eller ej. coolt. 

86 dagar kvar tills vi åker till bulgarien, som jag längtar. ska bli underbart att få vara med min älskling i en hel vecka, och bara njuta. plus att mamma och pappa också ska med, blir mys.

idag ska jag äta shopska sallad till lunch (bulgarisk sallad).. kroppen fylls av ännu mer längtan. wee.

helgen har vart skönt, har inte gjort nånting typ, skönt att bara slappa och vara med min bebi :)
älskar dig armin. tack för ännu en underbar helg.

inter vann igår, mot milan, och framför allt - mot ronaldo. skön känsla det var att se zlatans mål, det målet som fick ronaldo att sjunka, sjunka ner djupt. och bara acceptera fakta att han var besegrad. av det lag han en gång i tiden själv spelade i. för längesen, när han var stjärnan och hjälten i mitt älskade inter. idag har jag inte mycket för honom. folk brukar ju återvända hem till sina moderklubbar, men han valde ärkefienderna. hans val.
inga kommentarer.

inter vann derbyt igår iallafall, 2-1.

jag har börjat planera en ny låt för inspelning.. ska börja fila lite på text och struktur nu. vädret som inspirerar ? :)

hoppas på en fortsatt underbar dag.


peace / C

. jungfrubröst

shuu...


igår kom armin. var jätteskönt att få träffa honom igen, känns som en evighet sen sist...käkade på subway, damn vad det var längesen. oslagbart gott. på kvällen bakade jag cheesecake, som vi ska käka ikväll. mys.

idag har jag jobbat, började tidigt imorse.. ska sticka nu efter jobbet med armin till abdos och handla zamzam, sen får vi se vart vi åker.

måste medge att jag har vart lite busig idag.. en snubbe på vårt jobb är en riktigt gottegris, och han brukar få geléhallon av oss i receptionen (han kallar hallonen för jungfrubröst).. jag var lite uttråkad, så jag gjorde idén till verklighet, jag sköljde av sockret från godiset, och pudrade med salt. vilken underhållande min han fick när han smakade på sina "jungfrubröst"... hahahhahha, det var fredagsunderhållning i nivå med min humor. weee

snacka om att man är trött idag. vart en omtumlande vecka... ska bara slappa hela helgen. så skönt.
ska försöka se blood diamond med. har hört att den ska vara skitbra.

nu har jag inte rökt på ett halvår, oh så skönt det är. slippa vara slav under giftet, ska poängtera att jag rökte relativt mycket med.. tyvärr. men som sagt. jätteskönt att kunna sitta ute nu och inte ens känna suget. det är värt det. no doubt.

imorn är det melodisfestivalen, ett par b:iga bidrag i år, men tacka gud för att carola inte är med. visst har hon bra röst, det kan ingen säga emot om, men helt ärligt. nån gång får det räcka.. hon borde hålla sig inom det kyrkliga och sjunga på mässor och sånt. vi får hoppas att plågeriet av hennes kyrko-hits eller vad man nu ska kalla dom, inte varar i "en evighet".


peace / C



. fegis?

shuu....


ingen har väl undgått att höra om bråket som uppstod efter slutsignalen i mötet mellan valencia och inter igår.

sjukt detta. jag menar, det är inte första gången som tjafs uppstår i samband med fotbollsmatcher.. det är liksom.. normalt, eller ja, vanligt iallafall. varför inte bara låta domaren separera de som tjafsar, precis som vanligt.. exakt.. VARFÖR inte göra det david navarro? istället för att låta bråket rinna ut i sanden, så reser den här oerhört idiotiska människa sig från avbytarbänken och springer ut för att lägga sig i. inte nog med det, han lyckas utdela en smäll på näsan på nicolas burdisso (inter), vars näsben olyckligtvis går av. smart drag av navarro? det kan ju diskuteras. för att inte tala om när navarro sprang iväg som en liten flicka, hur rädd som helst för de som tog upp jakten på honom för att hämnas, (julio cruz och ivan cordoba).

jag citerar inters tränare roberto mancini - "navarro är en fegis" orden säger det mesta.

så började sagan när navarro lyckades få det lilla bråk som började mellan två spelare, att eskalera till ett bråk där helt plötsligt alla kände sig delaktiga. ute i spelargången fortsatte bråket med ett enormt slagsmål. ja, vad ska man säga. man kan ju hoppas på att navarro får ett ordentligt straff den 22 mars, när utredare från uefa ska diskutera händelsen.

en eloge till zlatan däremot, som höll sig till att munhuggas, och lämnade våldet utanför fotbollen, precis som alla andra också borde gjort.





för övrigt händer det inte så mycket, 7 minuter kvar på jobbet tills jag slutar. ska hem och göra spaghetti med köttfärssås.


peace / C

. mixed feelings

shuu...


idag har varit en relativt omtumlande dag.. delvis riktigt jobbig, men det kommer gå över. hoppas jag.

jag har inte gjort speciellt mycket, stack och tränade efter jobbet med linda. träningen är min befrielse från allt, ingen annan gång känner jag mig så avslappnad och energisk på en och samma gång. en underbar känsla.

efter träningen kom jag hem, och käkade middag med min kusin.. känns som min lillebror nu när han sover över här och så. så skönt det hade vart att ha ett riktigt syskon som bodde hemma, men hampus - du är som min lillebror iaf :)
hjälpte honom lite med kemiläxan, med tanke på att man själv hade mvg. haha, man måste ju glänsa med det lilla man är stolt över. haha.

var och träffade lykke och jessica på obs, och lykkes lilla philipé. guuud så söt han är. fyfan. var mysigt att få komma ut lite faktiskt, längesen man träffade dem, båda två. och att få se lilla prinsen, mwaaaaaom.

förresten så står          valencia - inter       0 - 0        

fan, kom igen nu grabbar.
(förmodar att ni som läser min blogg känner mig och vet att inter är laget som äger mitt hjärta)


nej, nu ska jag och min "lillebror" gå och kolla på film.. och sen ska jag lära honom periodiska systemet...


peace / C


förresten så gillar philipé hiphop, hur fett är inte det då?



















. lax i stora lass

shuuhejsan...


en trevlig dag, faktiskt.. har tränat, riktigt skönt. överträffade mig själv. skönt när man pushar sig själv över gränsen.. ohh .. stolt... imorn ska jag träna igen, fast med linda då... ska bli skoj.. man kommer vara vältrimmad tills bulgarien nu.. bara solariekortet som jag ska försöka inhandla nu i veckan som saknas..

tänk så mycket lite träning kan göra för välbefinnandet. ju mer jag tränar - ju mindre deprimerad e jag. lovely indeed.

gick bra på jobbet idag med. var inte lika drygt som måndagarna brukar vara, antagligen för att jag e så förväntansfull inför resan nu. behövs verkligen..har resfeber, livet där nere är så oerhört befriande. damn. jag ska dricka öl konstant i en vecka. no doubt 'bout that.

igår gjorde jag laxspett. haha .
fan va goda de blev. lite kockrutiner som sitter i fortfarande. ränderna går visst aldrig ur ^^.


snart är det CSI. wunderbar. sen på torsdag börjar CSI Miami, ännu mer wunderbar.
sen nästa vecka grey's anatomy säsong 3. wunderbarast.



enjoy the meal..


image4



peace / C

. sunny sunday

shuu..


helgen har fort gått över.. skrev ett inlägg innan idag, men det fuckades på något sätt så det försvann.. ska försöka komma ihåg va jag skrev.. anyway.. igår var jag i stan med min syster, var underbart att kunna komma ifrån litegrann och bara spendera tid med min kära syster, som jag tyvärr inte gör så mycket på tu man hand med..

annars idag så har jag tränat lite här hemma på morgonen, körde lite på motionscykeln och magträning, det första jag gjorde när jag vaknade.. det var riktigt skönt..

var och bokade resa till bulgarien innan idag .. sunny beach (för fjärde gången) ... skillnaden är att denna gången ska min älskling också med, ska bli nice att få visa honom allt där nere.. ÄNTLIGEN ska jag få komma ner till solen, badet, den goda maten, den goda ölen.. ohhh som jag längtar.. plus så ska vi bo på ett helt nybyggt hotell från förra året.. luxury, that's what i like..

ikväll har jag vart en stund hemma hos sofi, var mys att få se lite bilder från australien, tyvärr han vi inte med alla, för vi skulle fika med.. vi tänkte dra till mocca eller spot, men det var stängt.. så det blev gamla goda mascot..mycket snack och goda gröna oliver.. mår nästan lite illa nu... hehe, men det är värt.. skönt det är att ha dig sofi. underbar eru. för att inte glömma att vi började vissla idag på exakt samma ställe.. sinnessjukt.. men trevligt..

så har det vart för mig.. en helt vanlig helg, men underbar...

bulgaria here i come.. (once again) :)


peace / C



ny frisura

. sömnbehov ?

shuu...


en lugn fredag, en hemmakväll efter en hård dags arbetande.. var uppe på burlöv center ett tag med mamma o pappa idag, handlade lite kläder och så..sen har jag bara vart hemma o kollat på tv ikväll.. äntligen har jag fått fixat en ny väska. jävla kvalitet det var på den förra.. 600 kronor, och så pajar blixtlåset efter 2 veckor, fick en ny exakt likadan .. samma problem - blixtlåset pajar efter 2 veckor... nu gav jag upp den modellen, och tog en annan modell, från en annan butik.. ska vi se hur länge denna varar. köpte lite nya kläder och smink and so on.. är skönt att fräscha upp garderoben lite .

min nya frisyr känns lite konstig fortfarande, men jag börjar vänja mig mer och mer. känns bara sjukt konstigt att helt plötsligt ha lugg hängandes irriterande i pannan.. men det kommer lösa sig.


"the fray - how to save a life". helt fast i grey's anatomy. genial serie.


nej, nu torkar mina linser snart ut.. e så sjukt trött...

hoppas på en långdag i stan imorn med syrran.

shab bekheyr

peace / C

. damnit

shuu...


vart o tränat nu. trött  -  psykiskt, fysiskt, ja, och överallt man nu kan va trött... det är jag.       whatever.

så sjukt trött på det mesta. bah... inget stort som händer, känns som jag behöver nåt.. nån resa eller... i don't know.. gaaaah.. saknar pernilla. vill åka till london, just det .. EXAKT det hade jag behövt.. en helg i london.. få shoppa massa saker och komma ifrån...

fikade med sofi idag efter jobbet på wayne's coffee.. var riktigt skönt. man behöver snacka av sig.. tur att jag har dig sofi här hemma.. inne på waynes coffee lyckades jag hälla ut ett helt rör socker rakt i knät på mig själv.. hade glömt att jag öppnat den, så tog jag den på andra hållet för att öppna, så var den redan öppnade sidan neråt.. haha.. många incidenter med socker på sistonde :)


till något annat...


kravallerna i grannlandet är något av det sjukaste på länge. aldrig har jag sett så många poliser på ett och samma ställe samtidigt...

utegångsförbud.. det hör man mest om när det gäller krigsdrabbade länder o.s.v.. ikväll utfärdades det i Köpenhamn, enbart några mil från där jag sitter just nu.. känns konstigt på något sätt, att den annars så lugna staden Köpenhamn, under en dag har utvecklats till ett nordiskt Paris.. där man måste ta till brandbomber, stenar, glasflaskor o.s.v. för att visa sina opinioner. jag förstår dem, de stackars danska ungdomarna.. vad *** tänker staten på egentligen ? att sälja ett hus som så många ungdomar har haft nytta och glädje av, till en frikyrka, som dessutom har tagit beslutet att riva byggnaden..tänk så skönt det har varit för de danska ungdomar som har problem hemma, att ha ett ställe att kunna vara på.. nu skulle de helt plötsligt flytta från sin fristad och bara acceptera att deras "mecka" ska rivas...

jag förstår till viss del uppståndelserna idag, jag förstår ungdomarna, kanske för att man själv en gång i tiden var en snorvalp som hängde på sockerbitstorget och smygrökte, bara för att man inte hade något annat ställe att vara på..

synd bara för allmänheten i köpenhamn, att detta har behövt gå så långt.. så att butiksägarna måste spika igen sina skyltfönster och dörrar, för att undvika att de ska krossas...

tro mig, poliserna e inte så oskyldiga som de utger sig för att vara... jag kan inte undgå att blicka tillbaka till de mff-supportrar som blev misshandlade av dansk polis i april 2005.. otroligt fel när lagens väktare blir emotionellt inblandade i saker och ting.. då rinner det lätt över bägaren, och de tar till oprovocerat våld.

vad är det som döljer sig bakom uniformerna egentligen?

that'll do it for now.. fått skrivkramp.

peace / C

. smiling face

shuu...


en ny dag, en helt vanlig dag. precis gått igenom mina forna tyska kunskaper med en tysk lastbilschaufför här på jobbet. "es..ehm, ist,.. nach links.. " . gick rätt bra ändå. haha. han förstod mig iallafall och visade stor tacksamhet. kul när man kan sprida lite glädje. nu slutar jag om 10 minuter, ska sticka o ta en eftermiddags fika på wayne's coffee med sofi.. mys..

igår kväll var jag och sofi på jakt efter nåt schyst café i stan, men efter ett par rundor med bilen, och många skratt, så slutade vi på mcdonald's midhem med en kopp te. sofi testade vegoburgaren McBean, och jag tappade mitt örhänge, och fick socker i ögonen. fan va skönt det är att få skratta lite, och ta livet med en klackspark - igen. på vägen hem för att lämna sofi, så körde en rutten liten bil framför oss, i alldeles enligt mig för låg hastighet. jag skymtade en hund i baksätet och sa till sofi, att vi kör upp sidan om  bilen o kollar in hunden... när vi kommer upp vid sidan om bilen så visar det sig att det var ett litet barn med skitful mössa. snacka om att man blir paff. hahaha.. var ett bra avslut på gårdagen.

gnarles barkley - smiling faces    -    en underbar låt som återspeglar mycket.


peace / C