. yankee cunts

"that's for john lennon - you yankee fucking cunt"

gjutet uttalande av colin farrell i filmen "in bruges" som vi sitter och tittar på nu. kommentaren fällde han efter att han hade boxat en amerikansk snubbe i huvudet.

. update

det har varit grymt skönt med helg faktiskt.. synd att den tog slut så fort.

i fredags gick vi lite i stan och testade på att äta sushi. grymt äckligt faktiskt. yuck. men armin gillade det.. konstigt nog.
i lördags var det fest hjos min kära syster som fyllde 30 år igår. det var en riktigt lyckad fest, och alla verkade ha grymt roligt..

igår vann spanien. YES! hatar verkligen tysklands landslag. jag och armin var ute och åkte inlines i 40 minuter också. mysigt.

sen har jag mått illa mellan turerna..

igår sa jag hejdå till nilla när hon åkte till stockholm igen.. :( synd att hon inte kan stanna längre.. but u gotta work.. :( så är det för oss alla ju.. suck.

idag kommer min kusin och äter hos mig. ska bli mysigt.

det kommer en massa bilder sen. nu ska jag spela backpacker. tjing.

. impulsköp - inlines

shuheeeej. idag är det fredag, och jag slutar tidigare från jobbet. ska få umgås nästan en hel dag med min älskling. vi har ju inte setts så mycket på sistone, eller haft någon quality time. been quite busy.. suck.

iallafall.. igår fick vi lite kvalitetstid också.. efter jobbet stack vi och tränade direkt på gymmet.. sen hem, och jag gjorde egna cevapcici. blev grymt goda. en matig sallad med lite nötter och parmesanost i till, och lite tzatziki, och middagen var serverad. mätta och belåtna tog vi cyklarna till burlöv center för att shoppa lite på rean. vi hittade inte speciellt mycket, men det blev ett impulsköp iallafall.. jag gick in på stadium för att köpa en yogamatta, sen skulle jag ha gångstavar också.. till sist tänkte vi fuck it - vi köper inlines istället. så det gjorde vi. armin köpte ett par jättefina röd/svarta K2.. och jag motsvarande i tjejmodellen.. fast mina har blått på och stöder rosa bandet. hihi.


armins.. och mina. fina va?

när vi kom hem ställde vi cyklarna och drog på oss våra rollerblades för en testrunda. de var grymma. det blir nog mycket åkning i sommar :) weee.

. ett nytt spadtag

idag har jag fått upp motivationen igen. det är så tråkigt när man liksom har rasat i vikt ijnnan och sen nu bara står det helt still.. man käkar samma, grymt nyttiga mat men ändå händer ingenting..

jag har fått lite inspiration från sofie på gymmet, hon är utbildad kostrådgivare och har grymt bra tips. jag började nämligen fundera på att utesluta kolhydrater helt för att se vad som händer.. men i gengäld kommer jag då bli grymt trött och eventuellt inte orka så mycket. jag ska käka kolhydrater till frukost, och innan och efter träning.. i övrigt ska jag använda massor av recept från nina ahlm. en riktig guru när det gäller nyttig matlagning.

som sagt, ett nytt spadtag och ny energi på gång. idag ska vi träna.. yeeeeehaw

. ny bok i shopaholic-serien

äntligen har den kommit ut - en shopaholic får en syster.

jag beställde den precis.. hoppas att jag får den innan helgen. wee.



igår var jag och mamma på mitt gym och tränade. mycket skratt och mycket träning. det behövde min själ. passet resulterade i 10 minuters hård crosstrainer, 1 varv på höft-lår-stuss-mage - cirkeln (20 minuter), 1 varv på cirkel fortsättning (20 minuter), och till sist 10 minuters yoga/pilates.

idag ska jag ut på powerwalk på lunchen, och ikväll blir det också en långpromenad med mamma. wee.





. bilder och uppdateringar

svar till min syster - nej jag har inte slutat blogga.. har bara blivit lite för lite tid till det.

jag och armin var i växjö i helgen. skönt att koppla bort allt med flytten o.s.v.. men man saknade ändå lägenheten enormt mycket.

 

jag och diana. min lilla sötnos.

jag innan hemresan.. slappar på soffan.

älskar den första bilden. lyckliga. wee. konstigt nog blundar armin på alla foto. haha.

idag har jag och mamma tränat.. ska laga lite mat nu inför imorgon, sen ska vi mysa och kolla sista grey's anatomy avsnittet på säsongen. peace.

. midsommarafton

shuhej..

hur firar ni er midsommar?

jag sitter i växjö på datorn och armin spelar gitarr.

. ny bärbar dator och massor med foto

weee nu har jag en bäbar dator - en sony vaio. som är såååå himla fin. älskar den verkligen.. kombinerat med vårt 24mbits trådlösa internet i lägenheten så är den oslagbar :)

jag beställde ett MelissaBeth-fodral till min älskade vaio precis. ett turkost såklart.


och som jag har lovat innan så ksulle jag ju lägga upp lite bilder från den senaste tiden när jag fått dator och internet.. here goes nothin'...


min outfit på min brors och hans frus 5 års-bröllopsdags-fest.


lite mysiga middagar och luncher som jag gjort till oss. fint på balkongen i solen. myspys.

lite toalettbilder som vanligt. min nya väska, och en fin bild på torson som jag tog när jag väntade på bussen.

woooohooooo


. update med helgens inköp

nu är det måndag igen. helgen gick för fort - än en gång..

anyway., i fredags stack jag och armin och tittade lite på skateboard-åkarna i stapelbäddsparken.. sen körde vi och köpte digitalkamera till oss, tog en runda på burlövsfestivalen, och sen åkte vi hem.. en myskväll blev det.

på lördagsmorgonen åkte vi till allfrukt och möllan för att handla hem lite nyttigheter.. sen köpte vi hemmabio-system till oss, och hyrde två filmer med oss hem. på kvällen var det sverige-spanien med nytt grymt ljud som gällde, och sen såg vi på film. myskväll igen.

igår köpte vi garderob och bokhylla. armin och min kusin höll på med bokhyllan hur länge som helst.. vi hatar verkligen ikea. fel i instruktionerna så man måste mäta ut allt själv.. inte speciellt glädjande. jag lagade lasagne, cyklade och handlade, körde och lämnade filmer, sen bakade jag paj.. det blev en smulpaj med blandade bär som jag bjöd på på kjvällen när mamma, pappa och moster kom på en kvällsfika. mysigt. kvällen avslutades med grymt underhållande fotboll och mys.

snart kommer armin till mitt jobb, och så ska vi luncha tillsammans.. senare idag ska vi träna, och hämta modemet vi har fått från telia.. sen ska pappa och armin montera garderob. sen är det ju fotboll idag med. oh vad jag älskar em.

nämnde jag att jag har fått min kalender? SUPERFIN! kommer upp bilder som sagt när vi har fått igång vårt internet där hemma.. onsdag it is, om allt går som det ska.

. timbaland nygift - i mjukisbyxor

godmorgon :)
solen skiner och en underbar fredag har kommit.
jag läste dessutom nu på morgonen att timbaland gifte sig i tisdags.. och att han dessutom bar mjukisbyxor under vigseln. originellt mr. timbaland. bekvämligheten först.

igår var vi som sagt och såg "forgetting sarah marshall" (sv. titel - "dumpad").. det var en romantisk komedi som charmade oss båda två totalt. en stark 7 av 10.. absolut värd att se.

. ångrade bio-filmen

ja, efter att ha tittat närmare på trailern så verkade det vara en grymt "b:ig" film.. därför ändrade jag till en fattig komedi istället.. så nu ska vi alltså se "forgetting sarah marshall" istället..

filmen var ett självklart val faktiskt.. eftersom vår favorit jonah hill är med (han har iofs en ganska liten roll, men ändå).. och även mila kunis (som ni säkert har sett som jackie i that 70's show).. hon är iallafall en utav de sötaste kvinnliga skådespelare som jag vet..grymt vacker tjej faktiskt.



kolla bara på honom. haha. grymt rolig snubbe.

mila kunis

. bio ikväll

yes.. jag fick det infallet att boka två biljetter till filmen the happening ikväll. vi kan behöva lite kvalitetstid och att komma ifrån. hålla handen och se på en film som verkar vara grymt bra. det är vad vi behöver.

mark wahlberg och zooey deschanel har huvudrollerna i denna film, som är ännu en film som handlar om hur världens förstörs etc.. jag vet att vi har sett det gång på gång innan, men denna känns mer rätt. jag vet inte varför. jag har bara ganska höga förhoppningar om denna filmen.. det får bli en liten review imorgon.


. mys pys i stapelbäddsparken

hey hey heeeey.

solen skiner idag, och imorse missade vi bussen. det blev en morgonpromenad hem till mamma och pappa, där pappa var så himla snäll och körde oss så att vi skulle hinna till jobbet.

idag börjar en av europas största skateboardtävlingar i stapelbäddsparken här i malmö.. Quiksilver Bowlriders heter tävlingen och förra året sågs den av 30 000 personer. ganska fett att en så stor tävling hålls i vår stad. jag och armin ska dit iallafall - det är ett måste.

för övrigt så myser vi på med em-matcherna på tv och njuter av livet som sambos.

nästa vecka får vi bredband och då ska jag bomba bloggen med bilder. weee

. linda rosings ätstörningar - bilder

eller är det det? enligt henne själv så är det inga ätstörningar, och hon mår bättre än någonsin.. men enligt mina åsikter så ser det inte hälsosamt ut iallafall.

dessa bilderna har hon publicerat på sin blogg..

enligt mig var hon mycket sötare innan.. innan allt "kändisliv"

här är hon innan big brother. en helt annan människa.

. gratis öl - livet ut

det får de österrikiska spelare som gör mål i de avslutande gruppspelsmatcherna.. folket hoppas på att sånt här ska trigga upp fotbollsspelarna och göra att de presterar bättre i de nästkommande matcherna.. frågan är bara hur mycket hjärta de egentligen lägger ner i sina matcher, om de nu skulle börja kämpa hårdare, bara för att få öl livet ut?

läs hela artikeln här..

gratis öl


. måndags-update

tjohooo min älskling är hemma hos mig igen.

igår var det ett fasligt farande hit och dit hela dagen.. jag tror inte jag satt ner en lugn stund alls förrän på kvällen när vi tittade på polen - tyskland hemma i lägenheten.

jag har fixat byrå och sängbord, överkast och kuddar och lite annat smått ohc gott till lägenheten. igår när armin kom hem var även en nyinköpt micro fixad och installerad i vårt fina kök. glad han blev. jag har faktiskt ansträngt mig för att det skulle bli en överraskning. haha.

i lördags var det 5 års-bröllopsfest hos min bror och hans fru. det var en mysig fest med underbar mat och mycket skratt.

idag är det träning till 10000 % och sen är det grymma em-matcher. mitt älskade italien spelar idag. eftersom mitt hjärta klappar hårt för inter, så hejar jag självfallet på italien i em.. de har ju en del spelare från mitt lag.

. bilder


myspys från gårdagen.


mina fina tånaglar. det är en blå blomma på.. syns inte så bra, men de blev jättefina :)

.en skön nationaldag

godmorgon :) idag är jag uppe tidigt.. för tidigt för att vara lördag, men jag ska göra fransk pedikyr klockan 9.. och ikväll ska jag ju på min brors 5-års-bröllopsdags-fest. hihi.

igår lämnade jag älsklingen på centralen efter en dundergod lunch på wayne's coffee.. det blev rågbröd med kalkon, grönsaker och hommus för min del, och armin åt toast med sallad.

efter det körde jag till kirseberg - beijers park.. det var backakarnevalen igår och jag träffade på nilla (hon kom hem från england natten till igår.. weeeee), emma, bella och alex.. det var mysigt att sitta där i solen och prata och lyssna på musik.. dessutom fick pernilla se lägenheten. kul att hon tyckte den var fin :)

det blev en snabb inhandling utav råvaror inför kvällen.. sen stack jag hem snabbt för att göra i ordning. klockan 7 kom malin och louise och jag bjöd på en fullkornspastasallad med skinka, sockerärter, pumpafrön, cocktailtomater, gurka, paprika, salladsmix och persilja. mycket uppskattat. lite senare flyttade vi ut i kvällssolen på balkongen, där vi åt plommon, galiamelon, vattenmelon och ananas. det blev några glas vin, men sen när solen gick ner var det inte så varmt längre, så då flyttade vi in.

linda kom dit, och vi blandade lite drinkar.. jag gillar ju inte det egentligen, men den som malin och louise gjorde till mig igår var underbar.. det var froosh, sprite zero och bacardi razz. skitgott! resten av kvällen lyssnade vi på musik och snackade, och bara njöt.. dippade lite grönsaker och så, och hade en mysig kväll. fick inflyttningspresent med. pengar av linda och superfina salladsbestick av malin och louise. tack tjejer :)

nej, nu måste jag gå och lägga lite linfrö i blöt.. det ska svälla 5 timmar innan jag börjar baka bovetefrallorna.

ha en underbar dag.

. idag är det fredag...

... för nu är det långhelg på gång. weeee.
så mycket jag ska få gjort i helgen i lägenheten och så. och pernilla kommer hem. weeeee.

igår hoppade jag träningen eftersom armin ville fira skatteåterbäringen. haha. vi promenerade till burlöv center senare på kvällen, och sen när vi kom hem lagade jag maten som vi ska äta till lunch nu när jag kommer hem. jag slutar 12 idag, hur skönt är inte det? älsklingen är hemma från jobbet och är sjuk.. stackarn.

förresten så ska vi få kopplat hemtelefon idag. woohoo. vad nice det ska bli.

beställde ett par skor till armin precis. clae är märket, och de är grymt sköna. oh vad fin han kommer vara i dem.


och snart kommer min bok - kostrådgivarens kokbok.. den har jag beställt och jag längtar så efter att få laga alla roliga och nyttiga saker :)

. lite bild-update


här var en av våra mysiga frukostar i helgen. gud vad vi trivs i lägenheten.

soffan och bordet och tv-bänken när det var nymonterat.

mitt fina kök

lägenheten är ju fortfarande inte helt färdig.. men vi är på god väg. jag vill bara vara hemma hela tiden och pilla med allting, och få det färdigt.. men man måste ju jobba.

idag ska jag träna efter jobbet.. pratade precis med älskling och han mådde inte bra. stackaren. jag saknar honom så mycket just nu.

. 1 dajmstrut = 4 äpplen

lite sötsaker uppmätta som frukt.. intressant. haha.

En korv med bröd (259 kcal) = 2,5 bananer (254,75 kcal)

En kanelbulle (217 kcal) = 4 apelsiner (202,4 kcal)

En kexchoklad (281,6 kcal) = 700 gram jordgubbar (266 kcal)
En Cafe latte = 3 kiwi (med mellanmjölk, 96 kcal) (93,6 kcal)

En dajmstrut (336,6 kcal) = 5 äpple (325 kcal)

En burk coca-cola = 400 gram vattenmelon (33cl, 141,9 kcal) (152 kcal)

En Big mac (525,6 kcal) = 700 gram vindruvor (518 kcal)

7 bitar sushi (361,1 kcal) = 4 portioner fruktsallad (340 kcal, 100 gram = 68 kcal)

En portion lasagne (406 kcal) = 1 liter körsbär (390 kcal)

Ett glas rödvin (108 kcal) = 5 halvor grapefrukt (112,5 kcal)


. what happens in vegas

den filmen såg jag och älskling igår kväll. stundtals skrattade jag till, men jag somnade till sist... hade migrän, och kunde inte hålla ögonen öppna. skönt att man har en pojke vid sin sida som tar hand om en. tack honey. måste fråga om filmen var bra sen. haha.

mourinho har skrivit på för tre år med inter. jag kommer sakna mancini, han har hängt med länge.. men jag tror också att det kommer bli superbra med nya taktiker á la mourinho. han är ju trots allt en av världens duktigaste tränare..

igår var jag dessutom med malin en stund.. hon kom till mig efter att jag hade tränat. vi satt på min balkong och snackade lite, sen stack vi och handlade på burlöv center. skönt att få träffa henne faktiskt.

idag skiner solen och på fredag är vi lediga. weeeee.

. sorgsen

min syster åkte till rhodos med sin familj igår, och jag saknar henne redan grymt mycket. det känns jobbigt att man inte kan ringa och prata med henne som vanligt :( bläh. längtar tills hon kommer hem.

. Yves Saint Laurent är död

hemskt, men sant. vår underbara modeguru somnade in igår, 71 år gammal, efter en tids sjukdom.

en dag av sorg..