. the english era is here

to evolve my english language, from now on, my blog will be written in english... at least for a while.

as i said, i'm not a torrent-virgin anymore.. the simpsons movie is practically downloaded now... only 24 more per cent to go... like that's nothing. i've been downloading since i came from work. eureka.

uhh. i'm feeling nauseous. probably because my exaggerated workout today. i must get some rest tomorrow..


anyway. this went quite well.


maybe i will start to write in indonesian tomorrow. or not...


night night




. torrentoskuld

så. då var det dags igen. en ny vecka full av arbete. weho.

slappade hela helgen.. tog de sista tabletterna antibiotika, och igår var jag hos min bror större delen av dagen. mys.

idag har jag jobbat, jobbat, jobbat, och planerat lite inför en hemlig sak. ihi.

och jag har tränat, såklart, äntligen kan jag träna nu när jag har tagit färdigt tabletterna. tränade ett skönt pass och pratade en massa med susanne (som vanligt ;P). blir träning på onsdag igen.. plus så ska jag gå ut på promenad med min moster och mamma nu.

sen är det csi ikväll...


förresten så är jag inte torrent-oskuld längre. har börjat tanka simpsons filmen. hade vart roligare om jag hade haft lite snabbare internet.. men den som väntar på något gott.

nej, nu ska jag ut. tjohej.

. kärlek i folkets park

vart på terrariumet i folkets park idag med nilla, alex och sebbe. var fett roligt faktiskt, perfekt lördags-sysselsättning.

så jag tänkte att jag ska visa vilka fina djur vi har sett idag..


äkta kärlek i folkets park. pusselipuss.



en snubbe fick ha en orm runt halsen. stora och fina ormar.


ödlor och paddor. hahahha kolla glidaren i mitten. haha




söööta apor.  herr nilsson till vänster.


oh. älskar kängurur. so damn cute.



pippis pappas papegoja. douglas.
stackarn fick heta rosamunda i filmen. haha



alex och nilla fick hålla papegojan shanti. jag vågade inte..





prrrra prrrra prrrra

. bilder

jag är hemma från stugan igen. oh my beloved computer.

sitter och tittar på tatueringen jag vill göra. är så sugen.

skip the bullshit - här är bilderna.


här är jag, normal och när jag fular mig.



vitlöksbröd med aioli och canneloni



havsutsikten från mitt rum i stugan. min nya träningsväska.



mina guldiga skööööna luffarskor. silvijas pojke lukas på besök på mitt jobb.



havet nere vid stugan. restaurangen, med sand-golv och vindruvor som växar i taket.





det var lite av min senaste vecka.

idag är det heeeeeeeeeelg.



. pablo francisco live.. lovely

då har man läst ut boken.. läste ut den igår.. fan va snabbt det gick. too bad. har iallafall beställt martina haag's två andra böcker.. nu ser jag bara fram emot att "underbar och älskad av alla" ska komma på film.

har bokat biljetter, ska gå och se Pablo Francisco på slagthuset i september. hur jävla fett kommer inte det bli då? legenden.. har hört att showen ska vara riktigt rolig med.. gillar verkligen hans humor. one man, one desire. haha.

ont i min hals. pi.


afasi & filthy - le parkour. gudomlig.


nu är det heeelg.

. underbar och älskad av alla

har varit sjuk nu i 2 dagar, men idag är jag tillbaka på jobbet.

har vilat ut mig ordentligt nere i sommarstugan.. skönt med lite frisk havsluft.

igår kväll var jag ute på en långpromenad, behövde komma ut lite.. gick nere vid havet med iPoden i öronen och bara njöt.. oh vad jag hade velat ha semester.

köpte en bok i tisdags på konsum, av ren slump... såg att det fanns billiga sommar-pocket böcker.. det visar sig att det är den näst bästa boken jag någonsin har läst. jag har nästan läst ut den redan.. på knappt två dagar.

humoristisk ironi och vardagsspeglingar som alla kan känna igen sig i... jag har till och med skrattat rakt ut i luften imellanåt. skön brud som har skrivit den.. nu ska jag bara på jakt efter de andra böckerna hon har skrivit.

"Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra)" heter boken. skriven av martina haag. den måste läsas.

ikväll ska jag slappa (som vanligt) och titta på training day.. eventuellt läsa också, om jag inte hinner läsa färdigt boken här på jobbet..


peace

. tabletter stora som körsbärstomater

då var det dags.. halsfluss.. damnit. hatar när strupen känns att vara i storleken av ett sugrör.. bläh..

var och hälsade på dr. memarzadeh precis.. behövde inte ta prov, med tanke på att nästan hela familjen har haft halsfluss.. fick antibiotika.. 1 grams piller. synd bara att det känns som att svälja hela körsbärstomater när man tar dem..

ingen aptit, oh gud vad jag är trött.. jobbar ändå, och trotsar sjukheten.

i helgen har min baby varit hos mig, vi har haft jättemysigt.. möllevångsfestivalen både fredag och lördag.. såg menteroja i fredags, och i lördags såg vi eliten; dj large, afasi, organism 12 och t.r. vi myste ner på gräsmattan med solrosfrön och öl och bara njöt av det suveräna jamet. oh mys mys mys mys.

igår spelade jag och armin need for speed carbon hur länge som helst. vilket geni som har skapat bilspel alltså, hade kunnat spela konstant. underbart tidsfördriv.

lite bilduppdateringar..

189108-92
jag och anna på plockepinn vid inkonst.

189108-94
afasi i folkets park. underbara texter. underbara beats.

189108-93
t.r, organism 12 och afasi. superb.



nej, nu ska jag ta och surfa lite på aftonbladet, i brist på annat att göra. peace oooout.


. collabo club

finally friday. skönt.

igår kväll var jag och anna på collabo club vid inkonst. var fett roligt faktiskt.. stack innan adam tensta och afasi hade uppträtt .. jobbar idag ju.. men kollade en massa på dj large, en riktigt grym dj. vi njöt av musiken och våra öl.. det blev mycket skratt och gamla minnen. what a lovely night.

idag kommer min baby till mig.. kommer nog bli festival hela helgen. weee. fett tungt.

damnit, kan inte pollenallergin lägga sig snart.. är trött på att nysa, och att det kliar i halsen.. och ögonen kliar.. en oändlig cirkel av jobbiga symptom.

nej, nu måste jag börja planera inför helgen.

see ya.

. blommiga naglar

ohh vilken god natts sömn jag har fått. sov hos min syster inatt. mysigt att sitta och titta på barnprogram med min lilla systerson nu på morgonen när alla andra fortfarande sov. tihi.

ihh - idag ska jag fortsätta spela på mitt need for speed carbon som jag köpt till mitt ps 2... man fastnar helt fan, galet. har köpt ett till spel som jag nog får imorgon.. och ett par filmer. fan jag handlar för mycket på cdon.com.. så fort jag får lön så handlar jag sönder mig där. haha. ja, men så är det när man älskar filmer. har en underbar dvd-samling. huhu.

igår spelade mff mot djurgården. bra jobbat av malmö, synd att det inte resulterade i mer än ett mål för jonatan johansson. enormt bra inhopp av honom i 53e minuten, som resulterade i mål för mff i 56e minuten. toivonen blev skadad redan efter 6 minuter... brutet näsben och grov hjärnskakning, verkligen otur.. men labinot harbuzi kom in och gjorde en superbra match, verkligen. oavgjort var ett rättvist resultat.. 1-1 på malmö stadion. speluppehåll nu.. men sen kanske vi kan komma tillbaka med full kraft mot hammarby. vi håller på er.

idag åker bella tillbaka till spanien. usch. jobbigt att hon bara stannade ett så litet tag, och att vi inte hann ses så mycket.. men jag är i vilket fall som helst jätteglad för att jag fick se dig i söndags, du e jättefin gumman!

igår gjorde jag mina naglar igen, denna gången är det inte gulddekorationer (som jag har haft i olika skepnader ett antal gånger) utan nu är det lite somrigare med blå/vita blommor. låter kanske inte fint, men det är jättejättefint faktiskt.


en lång dag framför mig med grov pollenallergi. ena ögat är mindre än det andra och helt irriterat, nysningarna har redan kommit upp i tiotal och halsen kliaroh underbara sommar. 


. vuxendisco och sambafotboll

så var denna helgen också slut.. typiskt att helgerna alltid går så fort.. :/.

anyway, i lördags blev det att jag, linda, malin och anne gick ut. var fett längesen faktiskt.. det började med en liten förfest hemma hos linda.. där det blev galet efter ett tags drickande, massa dans och skratt och sjuka samtalsämnen. vid halv 1 åkte vi in till slagthuset.. konstigt nog kom vi in utan problem, trots att det var 23-årsgräns.. på slaghuset var det måttligt dött, och vi förstod ganska fort att vi borde gå vidare. det blev en promenad bort till stortorget, och vi intog heartbreak istället, även där 23-årsgräns.. trodde att jag skulle få spendera de nästkommande timmarna med gamla "oldies"-hits från 70 och 80-talet, men som tur var hittade jag dansgolvet bredvid där de spelade r&b och lite annat smått och gott. där stannade jag resten av kvällen..

i helhet var det en fett rolig kväll.

innan på dagen var jag i stan med min älskade systerdotter/min guddotter.. mysigt som fan. köpte färgade popcorn och äkta willy wonka godisar som barnen skulle ha på kvällen... älskar affären gray's. så mycket roligt från usa...



igår var det final i copa america. vilken match, vilken teknik. underbart. en riktig drömfinal.. brasilien mot argentina. kunde inte vart bättre. brasilien vann med 3-0 :)

189108-83
jag i lördags morse, innan stan

189108-84
jag och ida i stan, sittandes i solen vid kanalen

189108-85189108-86
wonka nerds... och färgade popcorn

189108-87
lördag hemma hos linda, innan utgång

189108-89
jag och linda, spriten har börjat ge utslag.


sådär ja. .det var den helgen. :)

. fredag den trettonde

fredagen den trettonde.. det säger det mesta. haft en skitdag överlag..

mycket som händer runtomkring som man inte kan påverka. vissa saker är till och med ens eget fel.

känns som man har blivit överkörd. sån jävla huvudvärk.

tog en kall dusch, men inte fan hjälpte det.

fräschar upp med två bilder.




image83
början till mitt nya jobb. en del av world trade center malmö.

image85
vip-kväll på mary kay. lovely



. vip only

shuhej.

today it's friday. friday the 13th. bah. hatar att jag är så vidskeplig.

anyway, igår var jag och min älskade syster på vip-kväll hos mary kay (för er som inte vet är Mary Kay det bäst säljande märket av hudvård och kosmetik i USA)..fick prova många av deras produkter och en snabbkurs i hur man lägger en schyst och enkel sommar-makeup. en kväll full av exklusiva produkter som man bara ville ha mer och mer av.. unfortunately så är det ju som vanligt. smakar det så kostar det... så det blev bara 3 produkter igår.. mycket pengar.. men det är fan värt det. borde göra sånt oftar och unna mig lite. jag har ju trots allt varit utan cigaretter i snart 1 år.. då får man ge lite till sig själv och använda pengarna som förr var till cigaretter, till något som gynnar mig själv.. oh luxury - i love it..

välkommen hem från spanien bellaaaa. synd att du inte kan stanna mer än en vecka. jobbigt

i förrigår var jag och emma och pernilla på möllan. mys som fan. borde göra det oftare. love you guuurls.

idag.. jobbar som vanligt. händer inte så mycket här..suttit hela morgonen och tittat på massor av schysta t-shirtar, tank-tops och kepsar på shopiana.com. borde köpa något, tunga saker faktiskt.

skönt med lite nedvarvning nu på fredagen när jobbet har varit kaos hela veckan... hade huvudvärk igår också. suck.

nej, nu ska jag ta och göra något annat. läsa om alla b-kändisar på aftonbladet kanske. fan vad tråkigt.

bye

. iiiiiiiiihhhhh

ihh imorgon kommer anna hem... - för alltid ! så sjukt sköönt det ska bli att få hem henne.

och nemo har hon med sig också. mys. för er som inte vet så är nemo hennes chihuahua. lovely. tänk när jag köper min (om jag köper min) .. så nice det hade vart.


ikväll ska jag fika med nilla och emma. ska bli mys.

behövs verkligen efter denna jobbiga dagen på jobbet.. suck.


men men, nu måste jag fixa mig. byyyye.

. chaos

idag är det kaos på jobbet. allt kommer på en och samma gång, när alla andra på jobbet har semester.. chefen, chefens ersättare, alla..

jag har varit så stressad så jag inte kunde äta lunch, har ingen aptit alls.. suck.

jag ska träna idag, längtar så mycket. ska försöka träna 3 gånger denna veckan. jag älskar mitt gym.

damn vad jag kommer vara slut ikväll. sitter redan och gäspar.

nej, nu måste jag sätta mig och göra en tabell.

peace

. bildupdate

snabb uppdatering...

idag har jag jobbat, trots att jag inte mådde alltför bra, men vad gör man inte..

sen har jag lagat mat, pasta med bacon/svamp/lök-tomatsås och bruscetta med cocktailtomater och persilja.

damn, vilken kock jag är. haha.

yummie. ska vila mig ikväll, fortfarande huvudvärk och ont i nacken.

imorgon ska jag och nilla träna. ska bli skoj.

image79
armin och ashkan på vår roadtrip till malmö.
(i'm in the backseat)

image80
ingen liten shot man fick i lördags.
men jävligt äcklig. pisang ambon
och dooley's. too sweet. blääh.


image81image82
pasta á la catty med parmesanost || bruschettan jag gjorde.

tihi.

hörs imorn.

. sjuk

shuuhejsan.

back to business. jag är sjuk och har vart hemma från jobbet idag. sett film hela dagen.

i helgen var jag, pernilla och emma på club feber på chokladfabriken... var rätt fett faktiskt att det var strand inomhus. hela paketet - sand, solstolar, parasoll, bast-mattor. everything.

nästa vecka kommer anna och nemo förhoppningsvis hem, ohh vad jag längtar :) .

nu ska jag gå och bråka llite med sj i telefonen.

peace out.