.

ifonslavnolsnvsfobnäabpre'jpewrj

. älska som en porrstjärna - 1 krona!

den boken har jag hört ska vara bra faktiskt. jenna jamesons självbiografi. jag såg att den fanns i cdon's kampanj över böcker som kostar 1 krona. dessutom hade jag rabattkod för fraktfritt. så nu kommer jag alltså få en faktura på 1 krona. det känns ju bra. hihi.

. minsta kaninen jag har sett

när jag tittade ut genom fönstret så satt världens sötaste kaninunge utanför och kurade ihop sig bakom en stolpe.

mitt hjärta smälte. kolla bara på den.


. toa-papper och tidningar

.. i en och samma behållare.

. scarlett och ryan har gift sig!

grattis till de nygifta.
de har dejtat i ett år drygt, och varit förlovade i fyra månader.
ett jättefint par är dem iallafall.


. efter juryns miss - kocken alex fick skivkontrakt!


Alexander Konstantoulas som åkte ut ur idol blev dagen efter uppringd av skivbolaget Nordic Talent, som ville boka ett möte med honom. Igår var alexander i malmö och skrev under kontraktet som dessutom gjorde att han sa upp sig från sitt jobb. Han vill satsa till 1000%. Det värmer hjärtat när drömmar går i uppfyllelse.


. galet bra "keyboard-trummis" - VIDEO

för er som inte kollar på 1000apor så måste jag säga, att gör det.. för det är mycket skratt därifrån som gör att jag har bättre dagar. haha. kolla in denna killen som ska sälja en "trum-keybord" på någon slags tv-shop. visst, han ser fjantig ut i början.. men sen kommer han igång och då är det helt galet bra.

. man som kör mot rött

hahah asså jag måste bara visa denna videon som jag hittade på 1000apor.

som de skriver.. antingen är snubben skicklig eller så har han som sagt en oerhörd tur.
eller så är videon inte sann. haha.

. flottig sallad på mcdonalds - och helgen i bilder

godmorgon. nu har vecka 40 börjat.. och snart är det jul. två månader till första advent :) wee.

helgen har gått i en lagom fart för en gångs skull faktiskt.. vi har hunnit med mycket aktiviteter, men också mycket vila..

i fredags stack jag, armin, ashkan  och ashkans kompis till slagthuset för att titta på stand up från russell peters. två timmar fyllda av skratt och glädjetårar resulterade det i. tack älskling för biljetterna. efteråt var det planerat att vi skulle till slagthusets nattklubb också, men efter en runda på lilla torg så började en tung migrän smyga sig på mig.. så vi åkte hem istället, för att vila upp oss inför lördagen.
russell peters in action. blev inga bättre bilder tyvärr. men här är han iallafall

i lördags åkte vi tidigt hem till min kusin, eftersom hans son fyllde 4 år.. vi köpte en radiostyrd yoshi med bil (mario cart-design) och den var mycket uppskattad. efteråt åkte vi till center syd, tittade lite på en modevisning och sen körde vi hem. det blev en sallad på mcdonalds för mig som var under all kritik. först fick jag vänta i 15 minuter (armin hade redan ätit sin mat när jag fick den). sen var den grillade kycklingfilén helt flottig. gick och klagade, och de erbjöd mig en ny, och att de skulle låta nästa ligga och rinna av istället. jag tackade nej och började dutta av den istället. 3 genomflottiga servetter blev det. daaaamn thats nasty. inte för att vara sån, men sen var salladsbladen halvruttna med. jag och armin bestämde oss för att aldrig besöka mcdonalds på midhem igen.

igår var jag med mamma och min brors döttrar på high school musical - musikalen på nöjesteatern i malmö. underhållande show med grymma sångare, det blir inte mycket bättre än så. 8 av 10 - lätt. efteråt åt vi cevapcici och köttbullar hemma hos mamma och pappa och senare på kvällen åkte vi in till stan för att se milano-derbyt. inter mot milan, alltid lika spännande. vi hamnade efter många om och men på glorias. lite öl, lite snacks och en relativt tråkig match (iallafall för oss inter-fans).. det svider att förlora. det måste jag säga.

. micro med inbyggd brödrost!

dont you just love the idea?

denna pärlan från LG spar både tid och plats.. till blygsamma $140 blir den din. oh vad jag vill ha den.

. cattys dammsugare.. orange såklart!

titta villken snäll sambo jag har. han köpte denna åt mig igår. nu ska jag dammsuga hela tiden. weee.

. kanye west släpper albumet 1 månad tidigare!

det skulle ju bli en grym battle mellan två album i december. kanye west vs. 50 cent.
.. men det verkar som om kanye har flyttat fram sitt albumsläpp till november istället..

såhär skriver han på sin blogg: "I CHANGED MY ALBUM (release) TO NOVEMBER SOMETHING CAUSE I FINISHED THE ALBUM AND I FELT LIKE IT.. I WANT YALL TO HEAR IT AS SOON AS POSSIBLE."

ändrar "fifty" sitt också tro?

källa:perezhilton.com

. förorternas buddha


denna boken har jag beställt till mig själv nu på morgonen. förorternas budha.. den verkade riktigt bra.

. ellen och portias bröllop i bilder

titta vilket fint och lyckligt par. jag älskade portias klänning. och tårtan var super-super fin.


. miss av mig på jobbet

i morse pratade jag med tina på msn, och hon frågade hur jag mådde.. då kom en kille in och sa "godmorgon" till mig.. och jag svarade honom med ett högt "braaa"...

hahah ibland kan det gå så.. a bit confusing. haha.

. hannibal lecter är själv ett lamm

..eller får kanske.. i vilket fall som helst så har mr. hopkins åldrats en del. han är fortfarande en grymt bra skådespelare.. men när jag såg den här bilden så kunde jag inte hjälpa att mina tankar vandrade iväg till ett får.


fråga inte varför...

. trött

jag är faktiskt lite trött i min nacke nu. snart ska jag handla lite matvaror, hämta armin, hem och göra mat, sen ska vi träna.. och ikväll ska vi bara njuta av nya avsnittet av gossip girl, och eventuellt heroes också..

..sen är det ju idol.. vem kan slå filip & fredrik är också ganska kul att titta på. 

ser ut att bli ännu en osocial kväll för oss. haha.

. video på gärningsmannen - skolmassakern i finland!

här är killen som lade upp en film på youtube när han skjuter med sin Walther P22 pistol. starka bevis tyder på att detta är den gärningsmannen för skolmassakern i finland. alla videos på honom hade blivit borttagna på youtube, men jag hittade en där pistolen är dold.. lite obehagligt att man ser hans ansikte... så ond männsika.

. russell peters live i malmö på fredag

and we're going. han är ju grymt rolig. ser fram emot detta lika mycket som när vi skulle på pablo francisco. på fredag ska vi dessutom gå dit med ashkan och hans kompis. ska bli kul.

har ni sett detta klippet med russell peters? spola fram till 2 minuter ungefär.. så ska ni få höra något som jag och armin skrattar lika mycket åt varje gång vi ser det. "have you ever been called a blowjob"? hahaha.

. make up artist utbildning

sable heter färgen som jag inhandlade igår på ögonskuggan, och taupe hette färgen på ögonpennan.. jag köpte dem ju mest för att testa make up stores produkter.. vi får se, men hittills har det suttit finfint :)

dessutom har jag börjat ta det lite mer på allvar nu med min makeup-artist utbildning. jag måste skärpa mig och verkligen ta tag i det nu, så att jag kan påbörja en utbildning och komma vidare lite med allt. jag längtar verkligen. jag vill ju ha det i grunden.. sen vill jag ju vidareutbilda mig till sminkös.. så jag kan sminka brutna näsor o sånt till film. skithäftigt. detta är något jag måste göra. det brinner jag ju för.

. två biofilmer och nya inköp

heyheyhey.
måndag igen och helgen har gått vansinnigt fort. i fredags hade armin fruktansvärt ont i ryggen, så det blev mest vila hela fredagen. i lördags fyllde min brors yngsta flicka år, och armin var fortfarande så pass dålig i ryggen, så det fick bli att jag åkte ensam på kalas. igår rundade vi av helgen med en shoppingdag, bara han och jag.. sedan blev det "
tropic thunder" på bio på kvällen. den var ju helt klart värd att se. ben stiller gör ju sällan tråkiga filmer, och även denna blev ett plus.
gårdagens inköp blev för min del en ögonskugga och en ögonpenna från make up store, plus några strumpbyxor. armin köpte en bok och en skjorta. jag var sugen på denna jackan också, men vi får se. ska testa runt lite till, men eventuellt blir det den som jag kommer att bära i vinter.


just det. i torsdags var vi ju också på bio. vi såg då "patrik 1,5". en gullig film som gjorde en glad.. en må bra film helt enkelt.

det var en liten uppdatering. tjoho.

. ursprunget till ordet "dickhead"


en bilkd säger mer än tusen ord.

. i want to fuck whitney houston

full fransk kompositör som berättar för whitney houston vad han vill göra med henne.

Serge Gainsbourg et Whitney Houston

. ferrari på jobbet


när jag parkerade imorse stod denna pärlan på parkeringen.. vey vey.

. jamie foxx greppar sin manlighet

kliar kalsipporna jamie?

källa:perezhilton.com

. baywatch-hobie's nya ansikte

jag har faktiskt inte sett och hört så mycket om jeremy jackson sedan han spelade hobie (david hasselhoffs karaktärs mitch's son) i baywatch.. alla tjejer var väl antagligen lite betuttade i honom på den tiden. först nu när jag såg en bild på honom. den snart 28-åriga skådespelaren ser inte speciellt trevlig ut längre.. inte på den här bilden iallafall. han ser ut att vara 20 år äldre.

lite väl många rynkor för att  vara 28?

. eva longoria ÄR gravid

det måste hon vara..
hittade en bild på henne när jag var inne på perez hiltons sida.- och det ser ut till att vara mer än att "jag har bara gått upp lite i vikt".. det brujkar ju vara en klassisk bortförklaring.. men jag tycker att jag skymtar en liten kula iallafall... eller?
källa:perezhilton.com

. fruit basket

kolla vad mycket frukt vi har i kylen hemma.

. ikea-frukost 10 kronor

förresten så åt jag och armin frukost på ikea för ett litet tag sen.
titta vad mycket man fick för 10 kronor.

2 frallor, skinka, korv, ost, smör, gurka och kaffe eller te.

. makrill... och makrill till lunch


rökt makrill, och makrill i tomatsås. fy vad min mun kommer lukta. haha.

. nya gym-skor

det vill jag ha. vilken färg är snyggast tycker ni ?


. avslöjande om de nya GG-avsnitten!

vad skoj. (eller inte..)
var inne och tittade lite på de senaste kändisbilderna nu på morgonen, som jag alltid brukar. och upptäckte en bild ur inspelningarna av de kommande avsnitten av gossip girl.

jenny (dan's lillasyster) och nate ?! wtf?


. lördagsmorgon - vaken 07.20

saturday it is.

älskling är hemma på besök hos sin familj i småland, och här sitter jag. känns konstigt att bo ensam i lägenheten för första gången.
igår sov min systerdotter över här hos mig. grymt mysigt.. tittade på tv och hade mys, och imorse blev jag visad hur det känns att vara såbarnsförälder.. 07.20 en lördagsmorgon har jag nog aldrig blivit väckt innan. haha.
anyway.. denna dagen har spenderats på burlöv center tillsammans med malin, en massa shopping och en låååång fika på espresso house.. mysigt..

nu har jag precis duschat, och sitter här och väntar på malin i min nyinköpta tub-klänning.. haha. det blir lite vin och cider och kinamat här i lägenheten innan vi drar vidare hem till linda.

saknar dig baba.

. serie-premiärer i usa

på ett sätt måsdte jag faktiskt säga - äntligen är hösten här.
nu kommer alla mina älskade tv-serier igång.. och kvällarna ska bli fulla med intriger och spänning..

usa-premiärerna
Gossip Girl började med den nya säsongen den 1 september..
Entourage började säsong 5 i söndags, den 7 september.
Top Model började med säsong 10 i tisdags , den 9 september.
Grey's Anatomy börjar med säsong 5 nästa torsdag, den 25 september.
Dexter börjar säsong 3 börjar söndagen den 28 september.
Desperate housewives har premiär för säsong 5 på samma dag, 28 september.

sen här i sverige har ju både "idol 2008" och "vem kan slå filip och fredrik" kommit igång.. och på söndag börjar "hål i väggen" på tv6.

känns som att det kommer bli mycket hemmsittande i höst. but it's for a good cause. woohooo.



. ätbara nike skor

Nike lät åtta konstnärer skapa deras produkter som en hamburgare. Denna burgare, Nike Air Max 90, är skapad av svensken Olle Hemmendorff.

you hungry?


. fräscha ner sig?

som ett par gånger förr så kom jag in i lite funderingar här på jobbet..

om man fräschar upp sig.. exempelvis på morgonen.. när man ska iväg eller så.
fräschar man då ner sig, när man tvättar sig och gör sig ren för att gå och lägga sig?

det låter ju dumt att man ska fräscha upp sig för att sova.

. grymt söt bild


bilden säger väl det mesta. men kolla vilken fin familj dem är.

. kvällarnas aktiviteter

good morning
oh vad jobbigt det är när jag inte hinner blogga.. det känns tomt liksom. anyway. måndagen och tisdagen har det varit grymt mycket att göra här på jobbet.. men nu så börjar det ngo trappas av.. hoppas jag iallafall..

i måndags kväll så tränade jag och älskling. sen tittade vi på det nya avsnittet av entourage, som i helgen släpptes i usa. nu är säsong 5 igång. lovely.

igår kväll tänkte vi träna, men på grund utav grym träningsvärk så blev det istället möllan tillsammans med sara och ashkan.. senare anlände pernilla också, en grymt mysig fika faktiskt. och jag fick veta vad bebisen som sara väntar är för kön. iiiiiiiihihihi.

. för att sammanfatta dagen

- HAHAHAHAHAHAHAHAHA.


så har min dag gått . vi har en tjej här på jobbet som hjälper dorota med städningen. en fucking komedi :D

. drygt

så ja.. nu är helgen snart slut med. seeeeegt.

. krockade med bilen

igår skulle vi till ikea och köpa lite småsaker till lägenheten..det blev en del saker, men när vi skulle ut från parkeringen, så stod vi bakom en bil och väntade på att den skulle flytta sig (den stod mitt i vägen så man kunde inte komma förbi på någon utav sidorna).. mitt i allt så lägger kvinnan i backen och backar i full fart in i fronten på vår bil.
fick lite ont i nacken och övre ryggen faktiskt, men det var nog mest chocken. det hoppas jag iallafall.

jag var hos doktorn och fick konstaterat att jag har en luftvägsinfektion.. så jag fick inte jobba igår, eftersom att jag inte får prata.. måste vara helt tyst. det är lite svårt faktiskt.

anyway.. idag ska vi titta på landskampen i fotboll tillsammans med pappa. ska bli mysigt.




. fick ett samtal från polisen

.. de har hittat min almanacka. den jag tappade bort i slutet på maj. den jag vet att jag glömde på ikea när vi handlade till lägenheten.

haha. vilken tur att designen är så att namn och nummer stod med.
men om jag ska vara helt ärlig så trodde jag inte att jag skulle få se den igen. jag har ju till och med gjort en ny.. den som är lila och grön. blev ändå jätteglad faktiskt. ska bli kul och se vad jag skrev i den och så. :) weee.
 

min turkosa ska jag nu få tillbaka.

. jury-andreas och mack i CSI new york - twins?

är det någon mer än jag som har sett en liten likhet mellan

gary sinise som spelar mack taylor i csi new york
och

andreas carlsson i idol-juryn

separated at birth?
eller iallafall storebror, och lillebror?