. scientist brain


inte för att vara sån... hahahahha :D

. barack obama


då fick jag det bekräftat iallafall. haha.

i fredags vilade vi ut oss efter en vecka med övertids-jobbande.. det blev idol, och sen gick jag och lade mig tidigt.

i lördags kom mickie och tanja hem till oss, vi drack lite tequila, mickie och armin drack öl och jag och tanja drack vin och sourz. de hade tagit med sig sällskapsspelet "alias". jag och armin hade inte spelat det innan, men det gick bra. skitroligt var det iallafall. så frustrerad man blir när man försöker förklara ett ord och partnern inte förstår vilket ord man menar. haha. det blev mycket skratt.. och mycket vin. sen fortsatte vi med "så det kan låta" spelet, och guitar hero och singstar. en underbar kväll som måste upprepas!

igår var vi i ullared. steg upp halv 7 på morgonen, och sedan bar det iväg mot ullared. vi åkte dit tillsammans med mamma och pappa och det blev en jättemysig utflyktsdag. självklart köpte jag och armin spelet "alias". ahahaha.

. jag har en nörd-hjärna


kolla bara resultatet efter ett spel på facebook :) hahahah.

. utelåst från jobbet

HAHAHHAHA.

jag skulle vara snäll och visa en kvinna vilket håll hon skulle gå (hon skulle till den andra receptionen i huset)... jag öppnade huvudentrén och gick ut och pekade.. självklart så gick dörren igen. och ännu mer självklart så var mitt passerkort och min mobil inne i huset.

jag fick springa till den andra tjejens reception och låna telefon. men där stod vaktmästaren, så han följde med och öppnade till mig.

jag skrattade konstant under hela tiden.

. mitt möte med LIZARDMAN

nu undrar ni säkert hur det gick på tattooexpo - mässan i malmö...


jo, jag träffade ju lizardman. haha


. gaaaalen tatuering

idag får vi besök av aria.. han kommer ner från växjö. jag har tänkt laga tacos och så, och sen får vi se om vi drar ut någonstans ikväll kanske. imorgon ska vi till tattoo expo.. vilket fick mig att tänka på konstiga tatueringar.. kolla denna som jag hittade på nätet. hahahahha.


påminner iofs lite om aporna vi såg på zoo i köpenhamn hahahaha.

. jamie lynn spears gravid - IGEN!

det har bara gått tre månader sedan den första bebisen, och nu är jamie lynn gravid igen - i åttonde veckan.

enligt källor är det iallafall samma pappa - 19-åriga casey aldridge.


en till liten på väg...

. step brothers på bio

igår var jag och armin på bio och såg step brothers. grymt rolig film faktiskt.

i förrigår var vi på citygross och handlade massor.

och vi är fortfarande arga för att vi inte klarar en viss låt på guitar hero. haha.

. tjejmiddag - foto!


malin, jeanette, louise, linda, jessica, martina och jag.

. guitar hero och drinkar

i lördags var det tjejmiddag med brudarna. en mycket trevlig kväll hemma hos louise. ser fram emot nästa gång faktiskt :) malin bjöd mig på en grymt god hallondrink som jag njöt av länge. haha.

igår vigde jag och armin dagen åt varandra.. ett impulsköp förgyllde dagen måste jag säga. vi köpte guitar hero.. med två trådlösa gitarrer. vi satt ett bra tag och dekorerade våra gitarrer. armin slängde på alla klistermärken som var möjligt på sin.. och jag gjorde en mer blygsam "tjejig" modell.. jättefin blev den. hahah. sedan blev det kinamat och guitar hero hela kvällen lång.


idag ska vi luncha, sen efter jobb ska jag tvätta - hypersnabbt, för sen ska vi iväg och passa min systers barn. ska försöka att hinna dra ner nya avsnitten av dexter, desperate housewives och entourage som sändes i USA igår.


. bilder på mig genom 50-talet och framåt

hahahahahah

. maginfluensa

hemma och är sjuk. :( svarar på era kommentarer sen :)