. panik

shuu...


denna dagen började fett irriterande.. vaknade 7, istället för 9, och fick reda på att jag skulle hoppa in tidigare på jobbet idag, det är iofs inga problem. det som irriterade mig var när jag var på väg till jobbet och hade kört min bil i 300 meter, sen började larmet tjuta och bilen blinkade.. under tiden jag körde! sjukt.. så jag hoppade ut, stängde allt o.s.v.. efter det gick knappt bilen att starta. när jag väl fick igång bilen och började köra, så gick larmet igen. så höll jag på, i 4 omgångar.. hmpf. var grymt jobbigt när allt folk kollade som om jag hade snott min egen bil. dessutom att jag körde den under tiden som den tjöt och blinkade.
komiskt nu i efterhand. men att ha detta som dagens första problem, var enormt irriterande. när jag hade gått igenom de flesta svordomar, och bilen började fungera något normalt, då, som pricken över i:et så låste sig mitt rattlås under tiden jag körde... så där höll jag på att krocka. mitt tålamod slogs i tusen bitar.

trots allt så har dagen varit helt okej, är bara riktigt trött. har haft 608 samtal hittills på jobbet, och 25 minuter kvar att jobba. oof.. min nacke smärtar.


nej, nu ska jag ta o ringa sofi och kolla om vi ska ses en liten stund.


skriver eventuellt senare ikväll..



peace / C


. deffad

shuu...


sorry att jag inte har skrivit på ett par dagar, men jag har haft rätt mycket saker att ta hand om... känner bara hur trött jag e, överhuvudtaget. jag e trött på att få så lite tid över till mig själv, så att jag till sist skiter i att göra något alls.. enformigt.. men men...saker ska bli gjorda, så det är bara att bita ihop och längta till sommaren.. då är det i alla fall ljust, och inte så grått och tråkigt :/

igår träffade jag sofi, var riktigt skönt att se henne igen. så sjuka saker som hon hade varit med om i australien. fick t.o.m mig att längta dit. så skönt det hade varit att åka till ett land så pass långt borta, där det finns vilda djur, helt annorlunda befolkning och bara massa avkoppling för en... ohh..

sofi, jag är så lycklig att du har kommit hem till mig.

har ätit så mycket pumpafrön nu på jobbet så läpparna svider.. sitter och kopplar av med en cola light och musik.. skönt. nu efter jobbet ska jag gå och träna. skönt att få svettas lite, och tänka på annat. 

funderar på att skriva en låttext idag.. hade vart nice att släppa ner tankarna på ett papper och göra något schyst av det ..

nej, nu måste jag ringa o beställa taxi till en besökare här på jobbet.

catch you later.


peace / C

. utmattad

shuu...


då var helgen över, och tröttheten har anlänt.. jag har varit i växjö hela helgen, så det känns som den snabbt har passerat förbi, tyvärr.. har varit skönt att komma till en liten annan miljö, en stad där "alla känner alla" och de flesta går runt och ler.. inget stress, inga folk som tittar snett på varandra, ingenting.. harmoniskt kan man tycka.. men faktiskt, på ett sätt, så gillar jag ändå det "arroganta" sätt som vi malmöiter har. det är skönt att kunna våga uttrycka sina åsikter och inte bara hålla tyst för att man ska tillfredsställa omgivningen. det är skönt att vara lite stressad och så när man går i stan (eftersom man hinner med så mycket mer då). och framförallt så är det skönt att man verkligen känner sig hemma här..i malmö finns allt, en helt egen värld i en enda stad.. malmö i mitt hjärta, så enkelt är det.

det skönaste med helgen har varit att få umgås med min underbara pojkvän.. guld är det.


jaja, godnatt gott folk, nu måste jag sova, ska jobba imorn ju. ska skriva mer imorn.


peace / C



. snö

shuu...


först tänkte jag att jag skulle hålla irritationen inom mig, med allt som rör det här snöovädret, och bara låta det passera ut från mitt samvete - sakta men säkert. men helt ärligt, vafan är det med folk? visst, det har snöat enormt mycket, mer än vi skåningar är vana vid, men man kan faktiskt ta sig till jobbet ändå (förutom de som bor på landsbygden, såklart). det är knappt något folk här på jobbet, knappt något folk ute någonstans. ja, självklart är det halt på vägarna, men det är ju bara att köra 5-10 minuter innan hemifrån, och ta det lite försiktigare.. det är det enda, inget är så besvärligt som folket här nere gör det till. jag skäms litegrann för att vara helt ärlig, jag skäms för att vi är så otroligt dåligt förberedda när vi vet att det ska komma snöstorm. jag skäms för de som jobbar på sj, som har detta problemet varje år, med inställda tåg, och ändå blir det inte några förändringar till nästa vinterhalvår. är det bara jag, eller är vi skåningar helt enkelt för jävla lata? ja, faktumet är helt enkelt, att vi här nere inte klarar av snön.. vi är för bekväma. missförstå mig inte, jag älskar skåne. men helt ärligt.. i rest my case.



så, till något annat. igår, tittade jag på nacho libre med jack black som huvudrollsinnehavare. fan vilken b film. trots den dåliga handlingen så fnissade jag till ett par gånger. en enormt rolig karaktär i filmen förgyllde små, små stunder, esqueleto var hans namn. eftersom jag älskar "fez" i "that 70s show", så kunde jag inte hålla mig när jag såg honom. sjukt skönt snubbe som matchade min humor som en handske. haha, jag skulle kunna se filmen tusen gånger och spola till när esqueleto är med. skulle rekommendera folk att se filmen, bara för hans roliga karaktär, annar är den skit. 4 / 10, tack vare esqueleto. utan honom hade den fått 2.


ja, annars har det inte hänt så mycket. ska träna efter jobbet. ska bli skönt.


have a nice day. och kör försiktigt.


peace / C

. you gotta breathe

shu..


börjar med yesterday. en soft dag, jobbade, hem och lagade mat, sen till träningen.. var fett skönt att träna igår. körde intensivt och länge..

idag, har jag lite träningsvärk, skönt som fan. har fått ny kontorsstol på jobbet, känns som en tron jämfört med den förra.. ingen mer nackspärr (har nu en skitskön nackkudde). mmm mys.

ska sticka och sola efter jobbet. gotta get myself some tan. hoppas på att vi kan boka resan snart, längtar övermycket efter sol och bad och iskall öl.... damnit...

hostar fett mycket, skitjobbigt. bah...

ok, lets go.. snön har kommit, än en gång, och jag blir bara mer o mer irriterad. innebär bara fett jobbiga problem för en ju.. måste gå upp 5-10 minuter tidigare för att skrapa rutorna på bilen, kan inte promenera ute utan att ansiktet ska frysa sönder, och problem med tågen (när jag ska åka till växjö)... snow = shit.

hörde "fabolous - breathe" på radion precis, underbar nostalgi.

hoppas det slutar snöa snart.

have a lovely day.

peace / C

me



. audioslave

shuu..


idag har jag jobbat, hade 700 samtal på jobbet , fett trött... sitter o kollar csi nu, och funderar på vilken film jag ska se sen efteråt.. hmpf..

fick vykort från sofi i australien idag :) mys.. hon hade det skitbra .. skönt att höra.. hon kommer på söndag :) damn vad skönt det ska bli att få träffa henne igen...

ikväll har jag softat på möllan med sara.. tog en snabbfika.. skönt att komma ut bland folk faktiskt, var riktigt längesen.. åt spanska oliver .. juicy... fett nice.

lyssnar på musik, hela tiden, finns inget som e lika lovely som musik. inget går upp mot en riktigt soft soul / rnb låt.. eller en raw hiphoplåt med djup text.. audioslave - that's what i am..

kevin federline var med i csi ikväll, fan vilken åsna till skådespelare..riktigt b


.. sleep tight


peace / C

. sunday bloody sunday

shuu...


ännu en helg avverkad, and still så har jag inte gjort ett skit känns det som... softar alltför mycket ,men vem kan klandra mig.. det behövs... no doubt..


fixat ett par filmer, tänker använda varenda kväll denna veckan till att kolla på dom..

  • blood diamond
  • nacho libre
  • talladega nights
  • deja vu

kan väl bli något att fördriva tiden på..


tjaa.. vad har annars hänt .. britney ska sälja sitt hår.. who is surprised? frågan är bara vad det är för sjuk människa som tänker sig köpa det..


oooohhh. vad jag hade velat

gå på en fet konsert.. ha en ny plånbok.. och alla kompisar här hemma i malmö... åka till bulgarien igen..

there's a lot of things not heading in my way of satisfaction.

fuck that shit. ha en trevlig söndagkväll.


peace / C




. saturday

shuus..


idag, har jag vart fett aktiv. helt slut egentligen.. men det är ändå skönt att bara sitta upp o softa såhär en lördagskväll..

idag, hmm vart en relativt lugn dag, inget speciellt ..  kollat på tv och njutit av att ha en ledig dag, en helgdag - rakt igenom...

britney spears har rakat av allt sitt hår.. ska man ens ta sig tiden att kommentera det? hon är extremt duktig på att få folk irritera sig på henne. mediahora javisst..

blev inget långt idag. klockan e 2 snart..


måns zelmerlöv, tog en finalplats i årets melodifestival som han lätt förtjänade. geni bakom låten, fredrik kempe has done it again. tillsammans med sebastian gick måns vidare till finalen. snacka hur mycket skit ni vill om idol-juryn, men trots allt. ni ser vad deras arbete resulterar i.. värt en tankeställare innan man kör ett påhopp med att "de är för hårda", "de mobbas". allmänhetens klagomål är kvalificerat skitsnack.



night night



Peace / C

. depressing

shuuhejsan..



idag är det fredag. damn that's nice :) välbehövligt. riktigt trött faktiskt :(


från en sak till en annan.. 3 stora ikoner har gått bort inom loppet av ca en vecka, och det känns konstigt.. konstigt hur människor kan ryckas bort, snabbt och utan något tecken innan överhuvudtaget, vissa som hade så många år kvar av sina liv att leva, men som inte klarade av det... depressing..


Anna Nicole Smith.. en person jag på sätt och vis beundrar...ja... på sätt och vis.. hon hade grymt stark personlighet, och gjorde precis vad hon ville. på det sättet beundrar jag henne. sen faktumet att hon använde droger och alkohol flitigt, kan man egentligen inte klandra henne för.. få kändisar har genomgått så mycket skit som henne, så mycket negativa kommentarer, hennes sons tidiga bortgång and so on... bull att människor på denna jorden har så svårt för att acceptera folk med starka viljor och personligheter. avundsjuka kanske, man vet aldrig. kind of tragic att hon efterlämnar en liten dotter med...rest in peace.


Johanna Sällström.. en grymt underskattad skådespelerska, som förtjänade så mycket mer uppmärksamhet än vad hon egentligen har fått genom åren.. också hon en stark personlighet, på ett annat sätt. hon verkade vara livfull, och det märktes på henne, eftersom hon verkligen gick in för arbetet i sina rollkaraktärer. framför allt minns jag henne när jag var liten, när man första gången såg henne som tonåring i serien "tre kronor". sett henne i "wallander-filmerna" med, och som sagt, hon borde fått mer uppmärksamhet än vad hon fick genom åren.. även johanna gick bort alldeles för tidigt, och efterlämnade en dotter på 5 år.. tragic as hell... rest in peace.


Lars Orup.. en man jag inte visste alltför mycket om, med tanke på att hans stortid var innan jag föddes, men jag vet att han var väldigt folkär i de äldre generationerna. det enda jag visste, och som jag beundrade honom för var hans stora journalistiska karriär.. han var uppfödaren till skjutjärnsjournalistiken, den som bl.a underhåller oss nuförtiden när vi tittar på debattprogram o.s.v... en mycket stor man, och journalist... som slutade sin karriär med flaggan i topp. vila i frid.



Idag:



Har inte hänt allför mycket, suttit och ätit tokhme (pumpafrön) hela dagen på jobbet.. chefen bjöd på smörgåstårta.. mm. fredagskänsla.. sitter och gäspar, that's the real deal....


Sitter och lyssnar på "no diggity"... feelin' the old school vibes ..


that's it for today.


peace / C

. it's a new day

shuu..


ny dag, nya möjligheter.. eller... nej. ny dag räcker..
sitter på jobbet och försöker fokusera på något vettigt.. but i can't find it..


gårdagen var tjockt nice. åt 3 rätters middag med armin.. fett mättande men damn it was nice.. :) fick även en stor bukett med rosor (bl.a). tog lots and lots av sköna foton på oss.. lovely kväll helt enkelt..


idag.. hmpf.. ska gå och träna. sen softa, softa, softa. inte mycket annat att göra.. armin har åkt hem till växjö, känns riktigt bull faktiskt..


damn.. inte mycket som har hänt idag. återstår att se om något spännande händer senare. i så fall skriver jag ..


peace / C


. valentine

shuuuu.


var på bio igår, såg "Night at the museum", fett B, men smårolig då och då.. Ben Stillers minspel var nog det enda som gav filmen sin glans, och de stundtals riktigt snygga effekterna. 5-6 / 10..not more.. 

 
sitter på jobbet nu, ska snart sticka o köpa lunch hos pastagubben runt hörnet.. that's that..



idag e det alla hjärtans dag, ska ut o käka på Jensen's ikväll med Armin. blir nog jättemysigt.. fått ett chokladhjärta av städerskan här på jobb :) haha, skönt att känna sig lite uppskattad :)

skulle vilja gå lite i stan idag o handla lots and lots of clothes, men va ska man göra. lönen kommer imorn.


sofi e kvar i australien och pernilla har åkt tillbaka till luton. fan. jag vill också åka bort från detta gråa, bulla vädret och bara softa ett tag.. får kolla in nån low-budget resa till bulgarien kanske.. där man lever som en drottning, billigt och bra. sprit, mat, nattklubbar, fan, allt är helt underbart där nere... plus så slipper man ligga o stekas i ett litet trångt solarium.. btw.. måste sola imorn :/ ska testa "stå-solarium".. låter inte bekvämt men you'll never know...


grattis på alla hjärtans dag, eller vad man ska säga.



peace / C

. somethin' new

shuu..

mitt första meddelande i min nya blogg. får se hur detta ska gå då  :)


hmm.. börjar med gårdagen. jobbade, som vanligt. dryg dag som fan med tanke på att jag hade huvudvärk...


hem snabbt efter jobbet, hämtade upp Armin, sen åkte vi för att träffa Daniel (Lilleman) för att spela in min låt i Ord Upp's studio. Gick bra faktiskt, tog kortare tid än förväntat, och Daniel var grymt duktig i studion.. låten blev bra, faktiskt. Längtar tills den ska bli helt färdig...


denna dagen har det inte hänt så mycket. sitter och jobbar och kände bara för att fixa en blogg..
så jag har något att göra på dagarna.. hehe



ett stort problem som stör mig fett mycket är svårigheten att få en lägenhet här i Malmö stad, helt sinnessjukt.. Man kan inte få en "decent" lägenhet någonstans ju.. jo, om man typ e miljonär, men vafan ska vi andra göra då.. struggle struggle everyday.. haha


vad händer annars här då.. hmm, not much.. återkommer om det händer något spännande.



peace / C