. värdelös mcdonalds-upplevelse och allsång

en underbart mysig dag har det varit..

tillsammans med armin, pernilla, tanja och mickie spenderade jag kvällen i pildammsparken för att se finalen i sommarchansen. vi kände att vi skulle vara ute i god tid, så vi var där redan klockan 17.00.. det vill säga två (?!) timmar innan evenemanget skulle starta. vi hade till och med förberett med varsin sallad från gogogreen för att käka middag på plats och få bra sittplatser.

trodde vi ja.. sisådär 800 andra människor hade ju såklart tänkt likadant. så vi fick nöja oss med att lägga ut filtarna på gräset i en brant backe. Så satt vi i nästan 5 timmar. Dock så efter en flaska vitt och en flaska rosé så blev det en riktig helyllekväll. har hittat ett mousserande rosévin iallafall som föll mig precis i smaken. ett ungerskt vin som heter Törley Charmant Rosé. Grymt gott.

på hemvägen blev det en runda till Mcdonalds på Midhem. Jag beställde en av de nya "McSalad Shaker" och blev grymt besviken. För det första helt inkompetent personal som såg ut som ett frågetecken när jag beställde. Sen sa hon "din sallad dröjer lite" (då kom hennes kollega och visade att den stod i kylen bakom henne, redo att lämnas till kunden). Fick min sallad.. Men inget mer. Så jag fick fråga "Får jag inget bröd"? "hihihih jo" fnissade hon och gav mig min sketna brödbit. när jag kom till platsen såg jag att hon inte hade lagt bestick. Fick gå tillbaka - "Jag kanske skulle ha bestick också?" "hihihi" fnissade hon igen och sa "det är första gången någon beställer denna"


Like I give a damn. Personalen bör väl förfan veta vad en McSalad Shaker är om de har det på menyn. Man kan väl inte stå i kassan och enbart kunna servera Big Mac? Efter många om och men skakade jag min sallad. När locket öppnades blev det solklart - vi hade betalt 50 spänn för näst intill enbart salladsblad. vilket kap.
helt värdelöst. upptäckte efteråt att jag inte hade fått dressing heller, men det var inte ens värt att bry sig.

jag åt min sketna brödbit och sen körde vi hem.

Kommentarer
Postat av: Sophia

Sv: Jag gillar Gröna Lund, och jag har bara varit på Liseberg 1 gång, så om jag vore du skulle jag gå på Gröna Lund!!! =)



// Sophia

Postat av: - H*

- myspys ju!

2009-08-06 @ 23:47:37
URL: http://finest.se/hodamerei
Postat av: Louise

McSalad shaker...Omg, den som fanns för några år sedan?! MÅSTE HAAA! Kul med inkompetensen alltså...Hon var kanske ny =/ Hm :p

2009-08-07 @ 01:25:08
URL: http://thailandssol.blogg.se/
Postat av: becky

jippi äntligen har jaghittat nån som älskar dom där energi drycken med:)

2009-08-07 @ 07:26:10
URL: http://becky84.bloggagratis.se
Postat av: Denise

japp, helt underbart!

Ha en bra dag

2009-08-07 @ 08:30:25
URL: http://dld.blogg.se/
Postat av: josephine

sv: australien :)

2009-08-07 @ 08:42:17
URL: http://covet.blogg.se/
Postat av: Åsa

Låter som ni hade en trevlig eftermiddag-kväll :) förutom McDonalds historien då såklart.



/Åsa

2009-08-07 @ 09:26:50
URL: http://www.smultron.wordpress.com
Postat av: Anonym

va braa :D

2009-08-07 @ 12:02:31
URL: http://metrobloggen.se/JenniferLindberg
Postat av: Fru Sessan

Tack gumman! =) Om du vill se fler bröllopsbilder har jag nu lagt ut bilder från vår utomhusvigsel... vilken är din favoritbild?



Kram kram

2009-08-07 @ 13:43:20
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej!

Jag ville bara berätta att nu finns det massa olika berättelser (sanna) från läsare runt om i Sverige som tagit tid att berätta deras erfarenheter som mobbad, som mobbare osv i min blogg. Ta gärna tid och läs igenom dom och kommentera mycket gärna vad du tycker! emmaeriica.blogg.se



Vad tycker du om idéen att jag kommer att börja skriva om mobbing?



Hoppas du förstår texten :)



Tack!

Emma

2009-08-07 @ 14:33:25
URL: http://emmaeriica.blogg.se/
Postat av: Petra

Men allvar ......god sallad och gott vin också toppa det med McDonalds.....Låter liksom som tja halvkass avslutning som ju tydligen blev HELkass dessutom

2009-08-07 @ 17:45:32

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

Din mail:

Länk till din blogg/hemsida:

Feel free to drop a comment:

Trackback