. skattjakt

överraskande. susade iväg igår efter jobbet för att lämna in ringarna för putsning. köpte en bukett och körde hem till vår tvättstuga där underbara mamma skulle börja tvätta till oss (eftersom vi alltid kommer hem minst en timme efter tvättidens start). när jag kommer in för att överlämna buketten som tack så berättar hon att hon redan har hunnit tvätta klart allting. vilken snäll mamma jag har. helt underbar. skulle köpt tio buketter istället. nej, det hade inte räckt. tack älskade mamma.


med all tvätt upphängd så blev det en snabblagad middag. pastawok. tack vare mammas insats med tvätten så hann vi köra iväg för att titta på balkongmöbler på kvällen. hittar vi balkongmöbler? - nej. hittar vi soffbord (som vi letat efter i ett år) - ja.

hur sjukt är inte det. när vi för första gången på ett år inte letar efter soffbord så hittar vi ett. en minut innan affären stängde.


det ser lite halvtaskigt ut kanske. men det är verkligen skitsnyggt. den vita högglansen går sååååå bra ihop med vår tv-bänk.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ser ju skitsnyggt ut! kommer att passa superbra <3

2009-06-16 @ 19:59:01

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

Din mail:

Länk till din blogg/hemsida:

Feel free to drop a comment:

Trackback