. vibrationsträning och pizzabak

igår var det vibrationsträning som gällde för mig efter jobbet..  och det känns idag faktiskt. på ett skönt sätt. körde lite kondition innan som uppvärmning.

sen var det snabbt hem, och där lagade jag egna chicken nuggets.. kycklingfilé i småbitar som jag panerade med sesamfrö.. serverade det med bulgur som jag hade blandat med lite russin i. dundergott.

efter ett tag kom emma och vi satt på balkongen och åt jordgubbar och pratade massa.. jag klagade på att jag inte har så mycket pengar som jag vill ha över denna månaden.. men vi kom fram till att jag och armin trots allt har köpt hemmabio och digitalkamera.. och jag dessutom en laptop och en ny mobil. där löste vi det mysteriumet. haha. men jag älskar ju våra saker, så det jämnar ut sig.

på kvällen tittade jag och armin på filmen
gracie. den var faktiskt jättebra.. eller ja.. quite predictable.. men ändå bra. en mysig film att avsluta torsdagskvällen med. den är väl värd att se!

idag ska jag hem och göra lite pizzadeg som ska ligga och jäsa, sen ska jag köra och hämta aria på centralen, och vi ska möta upp armin där med.. sen blir det pizzabakning hemma i lägenheten, och sen burlöv center ikväll..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

Din mail:

Länk till din blogg/hemsida:

Feel free to drop a comment:

Trackback