. chaos in the building

godmorgon.. eller ja, jag vaknade vid 8 imorse av att någon i lägenheterna i huset borrade i betongväggar.. ohc det värsta är att det är tillåtet.. eftersom det är vardag.. så är det när man är sjukskriven :S bläh.

igår kväll åkte vi in till festivalen.. det blev tapas och thaimat, sen mötte vi upp pernilla, alex och sophia. vi gick till arenan och tittade på afasi & filthy.. kvällen avslutades med att vi fick vänta på bussen i 35 minuter.. sen när vi väl var hemma var jag så pass pigg att jag tittade på jerry springer till halv 3.. 

nu har jag precis duschat.. det gick väl någorlunda, jag klarade faktiskt (!) att tejpa plastpåse runt armen själv och så.. men i duschen tappade jag duschslangen så att hela badrummet blev nedsprutat med vatten.. chaos in the building where we stay.

Kommentarer
Postat av: Amanda [ Girlyliicious ]

Hihi Tack!! :)

Postat av: alexandra

hänt idaG?;)

2008-08-23 @ 22:32:47
URL: http://lawinborg.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Jag hade säkert också suttit och försökt skriva med gipsad arm, så jag förstår dig :)

Jag skulle medvetet vänta med att borra upp nåt när klockan är så lite på morgonen, fast det kanske var några arbetare någonstans i huset. Hoppas du kunde somna om!

2008-08-23 @ 22:47:47
URL: http://hotcappuccino.blogg.se/
Postat av: Cecilia

-ja, det kanske även finns här.. Att inte jag vet är säkert för att jag inte har sett någon med gips på flera år. Det är såå kul med blogg, man lär sig hur mycket som helst om allt möjligt :)

2008-08-23 @ 22:50:25
URL: http://hotcappuccino.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Tack! Kul att du gillade min outfit :)

2008-08-23 @ 22:52:20
URL: http://hotcappuccino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

Din mail:

Länk till din blogg/hemsida:

Feel free to drop a comment:

Trackback