. försmak på möhippan - rosa hår

usch vilken inaktiv bloggerska jag har varit nu då. men jag har faktiskt anledning.

i lördags var det nämligen dags att överraska martina med möhippan! det blev en heldag som började med instormning i det blivande brudparets lägenhet cirka 08.00 på lördagsmorgonen. efter en mysig champagnefrukost åkte vi in till malmö och folkets park där vi spenderade hela förmiddagen. massor utav spel och lekar, vin, kubb och pastasallad - till och med en del karusellåkning senare åkte vi hem till arlöv igen för att duscha och fixa till oss.

efter nån timme var det återträff hos jeanette med supergoda drinkar och presentutdelning där martina fick en stor korg med massor av smått och gott. efter det var det dags att ta oss in till malmö igen för att äta. det blev nathalies på pers krog som stod för maten. en supergod fondue med oxfilé, kyckling och champinjoner åt vi. första gången jag smakade "fondueade" champinjoner - och det var svingott! avslutade med lite drinkar och sen fortsatte möhippan till harrys.

en riktigt mysig heldag - humöret var på topp och vädret var perfekt. bilder kommer senare, men här är en liten försmak...


thank god för att färgen inte var permanent. kolla in den snygga "möhippa" - banderollen som vi alla hade varsin på oss :)

Kommentarer
Postat av: Petra

Läcker banderoll...behöver samla lite tips . Ska strax fixa en möhippa till en kompis.

2009-08-10 @ 09:03:01
Postat av: hanna

Hej! Rösta gärna på min blogg på veckans blogg här; http://baaraeliin.blogg.se/, tack!

2009-08-10 @ 12:25:16
URL: http://hanleih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

Din mail:

Länk till din blogg/hemsida:

Feel free to drop a comment:

Trackback