. fegis?

shuu....


ingen har väl undgått att höra om bråket som uppstod efter slutsignalen i mötet mellan valencia och inter igår.

sjukt detta. jag menar, det är inte första gången som tjafs uppstår i samband med fotbollsmatcher.. det är liksom.. normalt, eller ja, vanligt iallafall. varför inte bara låta domaren separera de som tjafsar, precis som vanligt.. exakt.. VARFÖR inte göra det david navarro? istället för att låta bråket rinna ut i sanden, så reser den här oerhört idiotiska människa sig från avbytarbänken och springer ut för att lägga sig i. inte nog med det, han lyckas utdela en smäll på näsan på nicolas burdisso (inter), vars näsben olyckligtvis går av. smart drag av navarro? det kan ju diskuteras. för att inte tala om när navarro sprang iväg som en liten flicka, hur rädd som helst för de som tog upp jakten på honom för att hämnas, (julio cruz och ivan cordoba).

jag citerar inters tränare roberto mancini - "navarro är en fegis" orden säger det mesta.

så började sagan när navarro lyckades få det lilla bråk som började mellan två spelare, att eskalera till ett bråk där helt plötsligt alla kände sig delaktiga. ute i spelargången fortsatte bråket med ett enormt slagsmål. ja, vad ska man säga. man kan ju hoppas på att navarro får ett ordentligt straff den 22 mars, när utredare från uefa ska diskutera händelsen.

en eloge till zlatan däremot, som höll sig till att munhuggas, och lämnade våldet utanför fotbollen, precis som alla andra också borde gjort.





för övrigt händer det inte så mycket, 7 minuter kvar på jobbet tills jag slutar. ska hem och göra spaghetti med köttfärssås.


peace / C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig!

Din mail:

Länk till din blogg/hemsida:

Feel free to drop a comment:

Trackback